Παράγοντες Γ’ Εθνικής: Η ΕΠΟ πετά στον κάλαθο των αχρήστων τις προτάσεις μας

Πυρά κατά της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, από εκπροσώπους των ομάδων του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Παράγοντες Γ’ Εθνικής: Η ΕΠΟ πετά στον κάλαθο των αχρήστων τις προτάσεις μας

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι επιτελείς των συλλόγων του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με την οποία εκφράζουν την διαμαρτυρία τους για την απαξίωση με την οποία αντιμετωπίζονται από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Οι προσπάθειές τους να επικοινωνήσουν με την υπερκείμενη αρχή του πρωταθλήματος και να βρουν από κοινού λύσεις για την επανεκκίνηση της σεζόν, πέφτουν στο κενό, όπως επισημαίνουν στο ακόλουθο κείμενο-καταγγελία: «Όλοι εμείς οι νόμιμοι εκπρόσωποι των ομάδων του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής που υπογράφουμε την ανακοίνωση, θα θέλαμε να «ευχαριστήσουμε» την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ που μας απέδειξε ότι δεν υπάρχουμε πουθενά και οι απόψεις και προτάσεις μας πετιούνται στον κάλαθο των αχρήστων.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να εξηγήσουμε διαφορετικά, πως μετά από τα τόσα υπομνήματα και δηλώσεις σε Μ.Μ.Ε. εκπροσώπων σωματείων της Γ Εθνικής που αγωνιούν για το μέλλον της κατηγορίας, δεν έχουν λάβει καμία απάντηση από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, ενώ από την άλλη μετά από αίτημα παικτών της Γ’ Εθνικής άμεσα ορίζει τηλεδιάσκεψη μαζί τους. Και πολύ καλά κάνουν οι παίκτες και θέλουν να ενημερωθούν από την Εκτελεστική Επιτροπή για το τι μέλλει γενέσθαι αλλά οι πρόεδροι και οι εκπρόσωποι των σωματείων που ματώνουν κάθε χρόνο δεν έχουν λόγο;

Δεν σκέφτηκε η Εκτελεστική Επιτροπή ότι πρέπει να κάνει τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους των ομάδων ανά όμιλο ; Να τους ενημερώσει ή έστω να τους ακούσει; Είναι δυνατόν να γίνει πρωτάθλημα χωρίς τα Δ.Σ. των ομάδων ; Μήπως είναι τεράστιο φάουλ και κόκκινη κάρτα αυτό που έγινε ; Θα περιμένουμε έστω και την ύστατη στιγμή μια διόρθωση και την σύγκληση τηλεδιασκέψεων με όλους τους ομίλους της Γ Εθνικής. Να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα με Υγεία και η νέα χρονιά να μας ξαναβρεί όλους μαζί στα γήπεδα.

Με εκτίμηση, οι Νόμιμοι εκπρόσωποι των σωματείων:
Π.Α.Ο. ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ, Τουρλακόπουλος Κώστας
Π.Ο.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, Χατζηβασίλης Άλκης
Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, Ιωακείμ Λάμπρος
Α.Ο. ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ, Μιχούλης Δήμητρης
Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ, Τσούπος Βάϊος
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, Παπαδημητρίου Δημήτρης
Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ, Μπουτζώνας Βάσιλης
Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ, Βαβίτσας Κων/νος
Π.Ο. ΦΗΚΗΣ, Γιαννόπουλος Απόστολος
Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗ, Καπετάνος Κων/νος
Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ, Στράτσας Συμεών
ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ, Κοσμίδης Αντώνιος
Π.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ, Τσαουσίδης Χαράλαμπος
Ο.Φ. ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ, Λαφατζής Γεώργιος

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας