Συνεχίζουν να γυμνάζονται οι παίκτες του Πανιωνίου

Οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου γυμνάζονται με ατομικά εξατομικευμένα προγράμματα, χωρίς μπάλα, υπό την επίβλεψη του προπονητή, Δημήτρη Κοροπούλη

Συνεχίζουν να γυμνάζονται οι παίκτες του Πανιωνίου

H καραντίνα που τέθηκε ο ερασιτεχνικός αθλητισμός λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας, βρήκε τον Πανιώνιο στην πρώτη θέση του έκτου ομίλου της Γ' Εθνικής, μαζί με την Ηλιούπολη, έχοντας και οι δύο ομάδες από τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Τώρα δεν υπάρχει αγωνιστική δράση και παίζει μόνο η Σούπερ Λιγκ 1, ωστόσο στον Πανιώνιο συνεχίζουν τις προπονήσεις για να διατηρούνται οι ποδοσφαιριστές σε καλή φυσική κατάσταση.

Οι παίκτες του Ιστορικού γυμνάζονται με ατομικά εξατομικευμένα προγράμματα, χωρίς μπάλα, υπό την επίβλεψη βέβαια του προπονητή Δημήτρη Κοροπούλη και του υπόλοιπου τεχνικού τιμ της ομάδας.

Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν τραυματισμοί και όπως φαίνεται η κατάσταση των ποδοσφαιριστών είναι καλή, δεδομένων βέβαια των συνθηκών που υπάρχουν.

Όλοι, πλέον, περιμένουν τα νέα για την επανεκκίνηση του ποδοσφαίρου, εφόσον μειωθούν βέβαια σημαντικά τα κρούσματα και οι θάνατοι από τον κορονοϊό.