Κοροπούλης: «Να αφήσουμε το στίγμα μας στη Γ' Εθνική...»

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Δημήτρης Κοροπούλης, μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αλλά και την επόμενη μέρα των «κυανέρυθρων»

Κοροπούλης: «Να αφήσουμε το στίγμα μας στη Γ' Εθνική...»


Εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημα του Πανιώνιου στη Γ' Εθνική, καθώς οι «κυανέρυθροι» έχουν το απόλυτο με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και οδηγούν την κούρσα στον έκτο όμιλο.

Για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας αλλά και την επόμενη μέρα, ο τεχνικός, Δημήτρης Κοροπούλης, υπογράμμισε τα εξής: «Κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα, αλλά μας … φρέναρε η πανδημία του κορονοϊού. Γίνεται μία καινούργια προσπάθεια στον Πανιώνιο, που σηματοδοτεί μία νέα αφετηρία για τα σύλλογο. Τα παιδιά ανταποκρίνονται στις δυσκολίες και δεν είναι εύκολο, καθώς οι ποδοσφαιριστές είναι ηλικίας 17, 18 και 19 ετών. Η παρουσία τους έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μας. Ξεκινήσαμε με νίκες κόντρα σε Πανναξιακό, Προοδευτική και Χαραυγιακό.

Από έμπειρους παίκτες έχουμε τους Κοντοέ και Γροντή και ακολουθεί ο Πίσπας, ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι κάτω των 19 ετών. Οι φίλαθλοι στηρίζουν την προσπάθειά μας και η παρουσία τους είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε έξω από το γήπεδο δίνει δύναμη στους παίκτες. Ο κόσμος είναι η μεγάλη δύναμη του Πανιωνίου. Τελευταία μεταγραφή είναι αυτή του Αλία Καμαρα.

Θέλουμε να αφήσουμε το στίγμα μας στην κατηγορία και να βάλουμε τις βάσεις για την επάνοδο του Πανιωνίου στις επαγγελματικές κατηγορίες. Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι δύσκολο και οι ομάδες έχουν μικρές αποστάσεις μεταξύ τους. Δεν είναι εύκολο να καλυφθούν μεγάλες βαθμολογικές αποστάσεις. Εμείς θέλουμε να ετοιμάσουμε τον Πανιώνιο της επόμενης μέρας».