Δημητρίου: Οι αποφάσεις από την πολιτεία και τον ΕΟΔΥ

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της Γ' Εθνικής, Παναγιώτης Δημητρίου, αναφορικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής επεσήμανε ότι η πολιτεία και ο ΕΟΔΥ θα αποφασίσουν για το πότε οι ομάδες θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση

Δημητρίου: Οι αποφάσεις από την πολιτεία και τον ΕΟΔΥ

Οι πληροφορίες, οι οποίες έρχονται από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΟ, αναφέρουν ότι η υπόθεση της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας θα εξαρτηθεί άμεσα από την πορεία της πανδημίας. Για το θέμα αυτό, ο πρόεδρος της Επιτροπής διοργανώσεων της Γ' Εθνικής και πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου, υπογράμμισε τα ακόλουθα:

«Η πολιτεία και ο ΕΟΔΥ πήραν απόφαση για την διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και αυτοί θα είναι που θα αποφασίσουν για το πότε οι ομάδες θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση. Αν για παράδειγμα στο τέλος του Νοεμβρίου τα πράγματα πάνε καλύτερα, τότε τα σωματεία θα επιστρέψουν στα γήπεδα και θα αρχίσουν και πάλι τα πρωταθλήματα. Προβλέψεις δεν μπορούμε να κάνουμε από τώρα, γιατί μπορεί να οδηγηθούμε σε λάθος συμπεράσματα.

Σε περίπτωση που η πολιτεία ανάψει το ... πράσινο φως τον Δεκέμβρη, θα γίνουν κανονικά αγώνες όλο το μήνα και οι ομάδες θα έχουν μόνο ρεπό τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ευχή όλων μας είναι να μειωθούν τα κρούσματα και να λήξει αυτή η καραντίνα. Εμείς σαν ΕΠΟ εκτελούμε τις εντολές τις πολιτείας και του ΕΟΔΥ καθώς αυτοί έχουν εικόνα για το πρόβλημα που έχει προκύψει».