Και έκτη αναβολή στη Γ' Εθνική

Λόγω των μέτρων που ισχύουν για τον κορονοϊό αναβλήθηκε το προγραμματισμένο για την Κυριακή παιχνίδι της Γ' Εθνικής ανάμεσα στο Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας και στον ΠΑΣ Πρέβεζα (5ος όμιλος)

Και έκτη αναβολή στη Γ' Εθνική

Λόγω των μέτρων που ισχύουν για τον κορονοϊκό, αναβλήθηκε το προγραμματισμένο για την Κυριακή παιχνίδι ανάμεσα στο Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας και στον ΠΑΣ Πρέβεζα (5ος όμιλος).

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Πρέβεζα για το θέμα αυτό αναφέρει: «Όπως ενημερωθήκαμε, η Υποεπιτροπή του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας αποφάσισε την αναβολή του αγώνα Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας – ΠΑΣ Πρέβεζα που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020, μετά τα αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορονοιού που επιβλήθηκαν στην Καστοριά.

Ολόκληρη η Π.Ε Καστοριάς τίθεται από σήμερα και για 14 ημέρες, στο Επίπεδο Συναγερμού κατηγορίας 4 – Αυξημένου Κινδύνου, σύμφωνα με τον χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας της Ελληνικής Κυβέρνησης».

Το συγκεκριμένο ματς θα οριστεί από την ΕΠΟ σε νέα ημερομηνία και εφόσον λήξει η καραντίνα στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς. Να σημειωθεί ότι έχουν αναβληθεί επίσης οι αγώνες Νέστου Χρυσούπολης – Απόλλων Παραλιμνίου (1ος όμιλος), Νέας Καλλικράτειας – Θύελλας Σαρακηνών (2ος), Κοζάνης – Ατρόμητου Παλαμά, Ελασσόνας – Μακεδονικού Φούφα (3ος) και Εθνικού Σκουλικάδου – Διαγόρα Βραχνεΐκων (9ος όμιλος).