Πλατανιάς: Ανασύνταξη δυνάμεων μετά τον διασυρμό από τον Αλμυρό

Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Κόλτζος, κάνει ανασύνταξη δυνάμεων, μετά την βαριά εντός έδρας ήττα που γνώρισαν οι Χανιώτες από τον Αλμυρό.

Πλατανιάς: Ανασύνταξη δυνάμεων μετά τον διασυρμό από τον Αλμυρό

Οι άνθρωποι του Πλατανιά γνώριζαν από την αρχή ότι το ξεκίνημα του συλλόγου στη Γ' Εθνική ότι θα ήταν δύσκολο αφού η ομάδα φτιάχτηκε σε χρόνο ρεκόρ. Μάλιστα στην πρεμιέρα ήρθε και η βαριά εντός έδρας ήττα από τον Αλμυρό.

Το μόνο ελαφρυντικό στοιχείο είναι ότι ο τεχνικός Γιώργος Κόλτζος έκανε τα πλάνα του χωρίς τρεις βασικούς ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους Λαζαρίδη, Χατζόπουλο και Μαρκουλάκη. Να σημειωθεί οτι οι Χανιώτες αγωνίστηκαν με εννέα ποδοσφαιριστές κάτω των 21 ετών. Πέντε παίκτες ήταν κάτω των 18, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας θύμιζε ομάδα υποδομής.

Στη ...σούμα συμπεριλαμβανομένων ακόμα και των Μαρτίνεθ και Παπατζίκου (35 ο ένας, 33 ο δεύτερος) που ανέβαζαν τον πήχη, η μέση ηλικία των 13 παικτών που χρησιμοποιήθηκαν συνολικά, ήταν τα 22 χρόνια, ενώ αν βγουν από την εξίσωση οι δυο πάνω από 30 ετών, ο μέσος όρος πέφτει στα 20 έτη!

Τώρα ο Κόλτζος προσπαθεί να κάνει ανασύνταξη δυνάμεων, ώστε η ομάδα να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις δύσκολες υποχρεώσεις της.