Τέσσερα κρούσματα κορoνοϊού στον Απόλλωνα Παραλιμνίου

Η διοίκηση του Απόλλωνα Παραλιμνίου έστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ με το οποίο ζητάει την αναβολή του αυριανού αγώνα με την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, επειδή υπάρχουν τέσσερα κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα

Τέσσερα κρούσματα κορoνοϊού στον Απόλλωνα Παραλιμνίου

Ο Απόλλων Παραλιμνίου έστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ με το οποίο ζητάει την αναβολή του αυριανού αγώνα (21/10) με την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, επειδή υπάρχουν τέσσερα θετικά κρούσματα Covid στην ομάδα.

Η διοίκηση του Απόλλωνα Παραλιμνίου από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκαν συμπτώματα σε μέλη της ενημέρωσε τον γιατρό της ομάδας Νάσο Παπαδόπουλο και τον ΕΟΔΥ, ανέβαλε την προπόνηση της Δευτέρας και ζήτησε από τους παραπάνω να κάνουν τεστ κορονοϊού τα οποία βγήκαν θετικά. Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα για να αναβληθεί ένα παιχνίδι πρέπει να υπάρχουν σε μια από τις δύο ομάδες τρία θετικά κρούσματα.

Αυτό θα είναι το τέταρτο παιχνίδι της Γ εθνικής που αναβάλλεται λόγω κορονοϊού αφού δεν είχαν διεξαχθεί για τους ίδιους λόγους τα παιχνίδια της Νέας Καλλικράτειας με τον Αγροτικό Αστέρα, το Ηρακλής Λάρισας-Μακεδονικός Φούφα, λόγω του lockdown στην Κοζάνη, αλλά και το Διαγόρας Βραχνέικων-Αίας Γαστούνης, λόγω κρουσμάτων στην ομάδα του Διαγόρα.