Κηφισιά: Θετικός στον κορονοϊό ο Κούστας

Ο νεαρός τεχνικός της Κηφισιάς, που αγωνίζεται στη Γ' Εθνική κατηγορία, Νίκος Κούστας, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Διαβάστε όσα έγραψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook

Κηφισιά: Θετικός στον κορονοϊό ο Κούστας

Τελικά οι φόβοι επαληθεύτηκαν στην ομάδα της Κηφισιάς. Δυστυχώς ο νεαρός τεχνικός των «κυανόλευκων», Νίκος Κούστας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, με τον ίδιο να το ανακοινώνει κάνοντας ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο διαδίκτυο (facebook).

Αυτό σημαίνει ότι θα παραμείνει σε καραντίνα για 15 μέρες, κάνοντας υπομονή να επιστρέψει στην κανονικότητα. Αναλυτικά όσα έγραψε: «Ήθελα να ενημερώσω πως ο ιός χτύπησε και εμένα, όπως έδειξαν τα δύο τεστ που έκανα, λόγω του πυρετού που είχα το Σάββατο.

Παρότι από την Κυριακή δεν έχω κανένα σύμπτωμα, με αίσθημα ευθύνης έχω τεθεί σε καραντίνα για να προστατέψω πρώτα απ’ όλα την οικογένειά μου και το καθημερινό περιβάλλον μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Κηφισιάς που ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό μου, αλλά και όλους για τα μηνύματα που έλαβα! Με υπομονή και τήρηση των οδηγιών των ειδικών θα το ξεπεράσουμε και αυτό… Εύχομαι υγεία σε όλους».

Θυμίζουμε πως ο σύλλογος των βορείων προαστίων είχε γνωστοποιήσει με ανακοίνωση (19/9) πως ο Κούστας ήταν εμπύρετος και έκανε το τεστ για να διαπιστωθεί αν είναι θετικός στον νέο ιό.