Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε ο Εθνικός!

Η ομάδα του Εθνικού προχώρησε στην απόκτηση των Ασπρογιάννη, Μπασινά και Καναβέτα, ενώ επέστρεψε από τον δανεισμό του ο Παλούκης

 

Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε ο Εθνικός!

Συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση ο Εθνικός. Οι «κυανόλευκοι» ενέταξαν στο δυναμικό τους ακόμα τρεις παίκτες ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό το ρόστερ τους εν όψει της νέας σεζόν.

Ο λόγος για τους Αλέξη Ασπρογιάννη, Γιώργο Καναβέτα και Θεόφιλο Μπασινά. Ο πρώτος είναι 21 ετών αγωνίζεται στην θέση του δεξιού αμυντικού και την περυσινή χρονιά αγωνιζόταν στον Διαγόρα Βραχνέϊκων.

Ο δεύτερος είναι 24 ετών μέσος και την περυσινή χρονιά αγωνιζόταν στον Παναρκαδικό, ενώ όσον αφορά τον τρίτο είναι 22χρονών επιθετικός και την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην Νέα Αρτάκη.

Παράλληλα στην ομάδα επέστρεψε ο Γιάννης Παλούκης, ο οποίος είχε παραχωρηθεί δανεικός στον Αίαντα Σαλαμίνας όπου και αγωνίστηκε πέρυσι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. συνεχίζει τις μεθοδικές κινήσεις της για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας με την απόκτηση τριών ακόμη παικτών και την επάνοδο ενός από δανεισμό.

Συγκεκριμένα, ο Εθνικός ανακοινώνει την απόκτηση των Αλέξη Ασπρογιάννη, που αγωνίζεται στο δεξιό άκρο της άμυνας, των Γιώργου Καναβέτα και Θεόφιλου Μπασινά, που καλύπτουν θέσεις στο κέντρο και την επίθεση, όπως και ο Γιάννης Παλούκης, που επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στους κυανόλευκους.

Ο Αλέξης Ασπρογιάννης είναι 21 ετών, επί σειρά ετών εξελίχθηκε στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, όπου έγινε αρχηγός στην Κ20 των κιτρινόμαυρων, και την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με το Διαγόρα Βραχνέικων στον 7ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Ο Γιώργος Καναβέτας είναι 24 ετών, έχει αγωνιστεί στην Κ20 του Ολυμπιακού και χριστεί διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Κ17 και Κ20 και πέρσι φορούσε τη φανέλα του Παναρκαδικού στον 6ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Ο Θεόφιλος Μπασινάς, 22 χρονών, προέρχεται από τον ΑΟ Χαλκίδας, με θητεία και στον ΑΟΑΝ Αρτάκης, και ο Γιάννης Παλούκης, 20 χρονών, γυρνάει στον Πειραιά από τη Σαλαμίνα όπου είχε δοθεί δανεικός στον Αίαντα.

Οι μεταγραφές του Εθνικού θα συνεχιστούν σύμφωνα με το σχεδιασμό του προπονητή της ομάδας Μουράτ Σεροπιάν σε συνεργασία με τη διοίκηση που δεν ενδιαφέρεται για επικοινωνιακές εντυπώσεις αλλά για ουσιαστικές κινήσεις.

Ο στόχος που τέθηκε στις 29 Ιουλίου, όταν η νέα διοίκηση ανέλαβε καθήκοντα, ελλείψει άλλης εναλλακτικής πρότασης για την ομάδα, ήταν η εξασφάλιση της συμμετοχής της στο προσεχές πρωτάθλημα και η δημιουργία ενός νεανικού, ανταγωνιστικού συνόλου με προοπτική στο μέλλον.

Μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες έχουν γίνει πολλά προς αυτή την κατεύθυνση και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και άλλα.

Οι φίλαθλοι που εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για την αγαπημένη και ιστορική ομάδα μας μπορούν να συνεχίσουν να προμηθεύονται τα εισιτήρια διαρκείας-κάρτες ενίσχυσης της φετινής προσπάθειας του ποδοσφαιρικού Εθνικού από τα Γραφεία του Ερασιτέχνη (Ακτή Πρωτοψάλτη 1Α, Τ.Κ. 18533, Πειραιάς, τηλ. 2104170439) και την Εταιρεία Onlinecars (Γρ. Λαμπράκη 211, Τ.Κ. 18120, Κορυδαλλός, τηλ. 6906607498)».