Η «καραντίνα» σε Χανιά και Ηράκλειο απειλεί την πρεμιέρα της Γ' Εθνικής

Η «καραντίνα» που έχουν τεθεί αρχικά τα Χανιά και τώρα το Ηράκλειο Κρήτης, δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στην ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Η «καραντίνα» σε Χανιά και Ηράκλειο απειλεί την πρεμιέρα της Γ' Εθνικής

Η «καραντίνα» που τέθηκαν αρχικά τα Χανιά και τώρα το Ηράκλειο Κρήτης, δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στην ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 19 και 20 Σεπτεμβρίου.

Οι ομάδες αυτών των δύο νομών που μετέχουν στην τρίτη τη τάξει Εθνική κατηγορία, θα μείνουν άπρακτες για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ και το υγειονομικό πρωτόκολλο ορίζει οι προπονήσεις να γίνονται σε γκρουπ των εννέα ατόμων. Μάλιστα σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μία ομάδα των Χανίων, έχει καταθέσει πρόταση στην Επιτροπή Διοργανώσεων της Γ' Εθνικής, για αναβολή της έναρξης του νέου πρωταθλήματος.

Εδώ να σημειώσουμε ότι τα σωματεία του Λασιθίου και του Ρεθύμνου συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις, αφού δεν υπάρχει κάποια απαγόρευση και φυσικά οι ομάδες αυτές βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από τους συλλόγους των Χανίων και του Ηρακλείου.

Αυτό που απομένει είναι να δούμε αν η Επιτροπή Διοργανώσεων της Γ' Εθνικής μεταθέσει την πρεμιέρα (κάτι πολύ πιθανό) που είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Σεπτεμβρίου.