Εθνικός Πειραιώς: Δωρεάν είσοδος στους παλαίμαχους της ομάδας

Η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού Πειραιώς καλεί σε συστράτευση τους παλαίμαχους του συλλόγου και σε ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης της προσφοράς τους, θα τους προμηθεύσει ειδικές κάρτες ελευθέρας εισόδου στο γήπεδο.

Εθνικός Πειραιώς: Δωρεάν είσοδος στους παλαίμαχους της ομάδας

Η νέα διοίκηση του Εθνικού Πειραιώς εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Η νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. και προσωπικά ο επικεφαλής αυτής Σπύρος Κωτσόπουλος καλεί σε συστράτευση στην καινούργια προσπάθεια που ξεκινά από τη σεζόν 2020-21 τους παλαιμάχους του ιστορικού συλλόγου μας σε ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης της προσφοράς τους ως ποδοσφαιριστές που τίμησαν με την αγωνιστικότητα και το ήθος τους την κυανόλευκη φανέλα και υπηρέτησαν τη μεγάλη ομάδα μας τόσο στις ένδοξες εποχές της Α' Εθνικής όσο και σε δύσκολες καταστάσεις που ακολούθησαν με αυταπάρνηση και θυσίες.

Η διοίκηση καλεί όλους τους παλαιμάχους να υποβάλλουν τα στοιχεία και μία πρόσφατη φωτογραφία τους στα γραφεία του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. (διεύθυνση: Ακτή Πρωτοψάλτη 1Α, Τ.Κ. 18533, Πειραιάς) ή να τα υποβάλλουν ηλεκτρονικά (e-mail: [email protected]) έτσι ώστε να προμηθευτούν τις ειδικές κάρτες ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΕΙΣΟΔΟΥ τους στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας που, ως γνωστόν, και την προσεχή σεζόν θα φιλοξενηθούν στο γήπεδο της Καλλιθέας».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας