Αναγέννηση Άρτας: Πήρε τον Καραγιαννίδη

Την πιο σημαντική μεταγραφή μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, πραγματοποίησε η Αναγέννηση Άρτας με την απόκτηση του Τέλη Καραγιαννίδη

Αναγέννηση Άρτας: Πήρε τον Καραγιαννίδη

Η Αναγέννηση Άρτας αποτελεί ιστορικά την δεύτερη μεγαλύτερη δύναμη στο ποδόσφαιρο της Ηπείρου έπειτα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Για πολλά χρόνια περιέπεσε στις μικρότερες κατηγορίες και τώρα γίνεται η μεγάλη προσπάθεια για να ανέβουν ξανά οι μαυρόασπροι στην ιεραρχία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η φετινή επικείμενη συμμετοχή στην Γ’ Εθνική αντιμετωπίζει ως πρόκληση από τους επιτελείς της Αναγέννησης που προχώρησαν σε σειρά μεταγραφών, με την προοπτική να δημιουργήσουν το σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει και θα διασφαλίσει μία ακόμα άνοδο. Τελευταίο χρονικά απόκτημα είναι ο Τέλης Καραγιαννίδης, ο οποίος αγωνιζόταν στον συμπολίτη Καραϊσκάκη, διακρινόμενος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός με χρόνια θητείας στο υψηλότερο επίπεδο, αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη λειτουργία των μετόπισθεν των Αρτινών, οι οποίοι «χαιρέτισαν» την μεταγραφή του ως μία ακόμα κίνηση για την σταδιακή επάνοδό τους στις μεγάλες κατηγορίες.