Γ' Εθνική: Κρούσμα κορονοϊού στην Θύελλα Σαρακηνών

Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η Θύελλα Σαρακηνών, ο ποδοσφαιριστής του συλλόγου Γιάννης Ουζούνης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. 

Γ' Εθνική: Κρούσμα κορονοϊού στην Θύελλα Σαρακηνών

Το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής είναι γεγονός. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε στην ομάδα της Θύελλας Σαρακηνών και αυτός που έχει βρεθεί θετικός στον ιό, είναι ο παίκτης του συλλόγου, Γιάννης Ουζούνης.

Ως εκ τούτου, σταματούν μέχρι νεωτέρας οι προπονήσεις της ομάδας, ο ποδοσφαιριστής μπαίνει σε καραντίνα, ενώ από τεστ κορονοϊού θα περάσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές και ταμέλη του τεχνικού επιτελείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύελλας Σαρακηνών:

"Αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας οι προπονήσεις της ομάδος με εντολή του προέδρου.
Η απόφαση πάρθηκε προληπτικά,με αυξημένο αίσθημα ευθύνης και έχοντας ως γνώμονα το κοινό καλό και την προστασία του κοινωνικού συνόλου απο πιθανή διασπορά του COVID-19.

Θετικός αν και ασυμπτωματικός βρέθηκε ο παίκτης της ομάδος μας Γιάννης Ουζούνης μετά απο εξέταση που πραγματοποίησε ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει στο εξωτερικό.
Τέλος να σας ενημερώσουμε πως όλοι οι ποδοσφαιριστες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδος θα υποβληθούν προληπτικά σε τεστ κορονοϊού".

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας