Εθνικός: Ευχαριστήρια ανακοίνωση για το «Ελ Πάσο»

Η Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού ευχαρίστησε τους Δημάρχους Γιάννη Μώραλη και Δημήτρη Κάρναβο για τη συνεργασία τους προκειμένου η ομάδα να χρησιμοποιήσει ως έδρα το «Ελ Πάσο» και τη νέα σεζόν. 

Εθνικός: Ευχαριστήρια ανακοίνωση για το «Ελ Πάσο»

Ο Εθνικός θα χρησιμοποιεί και τη νέα σεζόν ως έδρα του το «Ελ Πάσο» και η Διοικούσα Επιτροπή των «κυανόλευκων» και προσωπικά ο επικεφαλής αυτής Σπύρος Κωτσόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση όπου ευχαριστεί τους Δημάρχους Πειραιά και Καλλιθέας Γιάννη Μώραλη και Δημήτρη Κάρναβο αντίστοιχα, για τη συνεργασία τους προκειμένου ο Εθνικός να χρησιμοποιήσει ως έδρα το γήπεδο της Καλλιθέας για τη σεζόν 2020-21.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού:

«Η νέα Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ και προσωπικά ο Επικεφαλής αυτής Σπύρος Κωτσόπουλος αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά τους Δημάρχους Πειραιά και Καλλιθέας κυρίους Γιάννη Μώραλη και Δημήτρη Κάρναβο για τη σύμπραξή τους προκειμένου ο ιστορικός μας σύλλογος να χρησιμοποιήσει ως έδρα το γήπεδο της Καλλιθέας και την αγωνιστική περίοδο 2020-2021. Ο φίλαθλος κόσμος του Εθνικού διαθέτει μνήμη και θυμάται ότι κατά το παρελθόν η ποδοσφαιρική ομάδα είχε φτάσει να περιπλανιέται ως “γηπεδούχος” στα όρια του… Υπολοίπου Αττικής σε “έδρες” που δεν άρμοζαν στην ιστορία του συλλόγου.

Η νέα Διοίκηση του ποδοσφαιρικού Εθνικού και ο Επικεφαλής της Σ. Κωτσόπουλος αναγνωρίζουμε για μία ακόμη φορά την εξαιρετική προσφορά των Δημάρχων Πειραιά και Καλλιθέας κ.κ Μώραλη και Κάρναβου στη φιλοξενία της ομάδας μας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο γήπεδο της Καλλιθέας. Ο ποδοσφαιρικός Εθνικός με όλες του τις δυνάμεις θα είναι πάντα στη διάθεση των δύο Δημάρχων για την προαγωγή του αθλητικού πνεύματος και την προσφορά κοινωνικού έργου».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας