Εθνικός: Παραμένει στο «Ελ Πάσο» και τη νέα σεζόν

Η ομάδα του Εθνικού θα χρησιμοποιεί και τη νέα σεζόν το γήπεδο της Καλλθέας ως έδρα, ενώ η προετοιμασία του συλλόγου θα ξεκινήσει στις 10 Αυγούστου. *Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα Διοικούσα Επιτροπή του συλλόγου. 

Εθνικός: Παραμένει στο «Ελ Πάσο» και τη νέα σεζόν

Το γήπεδο της Καλλιθέας, το γνωστό «Ελ Πάσο» θα χρησιμοποιεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο ως έδρα ο Εθνικός μετά την συνάντηση και συμφωνία των δύο Δημάρχων, Πειραιά Γιάννη Μώραλη και Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου.

Ο Δήμαρχος του Πειραιά Γιάννης Μώραλης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο Δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο για την αποδοχή του αιτήματος του Δήμου Πειραιά, προκειμένου ο ιστορικός Εθνικός Πειραιά να αγωνιστεί για την περίοδο 2020/2021 στο γήπεδο της Καλλιθέας».

Aπό την μεριά του ο Δήμαρχος Καλλιθέας υπογράμμισε: «Ανταποκρινόμαστε στο αίτημα του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη και των φιλάθλων του Εθνικού, για φιλοξενία της ομάδας κατά την ερχόμενη περίοδο στο γήπεδο της Καλλιθέας, για τις αγωνιστικές της ανάγκες. Η φιλοξενία αυτή τη χρονιά είναι και η τελευταία καθώς ήδη προγραμματίζεται η δημιουργία γηπέδου στην έδρα του Εθνικού στον Δήμο Πειραιά».

Παράλληλα, αντίστροφα μετρούν στο «στρατόπεδο» του Εθνικού για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Όπως γνωστοποίησαν οι «κυανόλευκοι» η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 10 Αυγούστου υπό τις οδηγίες του Μουράτ Σεροπιάν.

Τέλος, συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού και αυτή έχει ως εξής: Επικεφαλής: Σπύρος Κωτσόπουλος, Υπεύθυνος οικονομικής διαχείρισης: Γιώργος Συμβουλίδης, Γενικοί αρχηγοί ποδοσφαιρικού τμήματος: Αντώνης Βολικάκης, Νίκος Τούντας, Γενικός γραμματέας: Θανάσης Κυριαζής, Υπεύθυνος δημόσιων σχέσεων και επικοινωνίας: Γιώργος Κουτούλιας, Εκπρόσωπος Τύπου: Μάνος Παγώνης, Σύνδεσμος διοίκησης – φίλαθλων: Ιωάννης Βουτσίνος, Σύμβουλος ποδοσφαιρικού τμήματος: Λάμπρος Κασάπογλου, Υπεύθυνοι ακαδημιών: Δημήτρης Βαπορίδης, Μιχάλης Καλλέργης, Μάνος Πολλάτος.