Εθνικός: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Θανάση Ιντζόγλου

Η διοίκηση του Εθνικού εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του Θανάση Ιντζόγλου. 

Εθνικός: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Θανάση Ιντζόγλου

Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο στο άκουσμα του θανάτου του Θανάση Ιντζόγλου. Ο ίδιος που πέθανε σε ηλικία 75 ετών, ήταν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανιώνιου, ενώ είχε περάσει και από τον Εθνικό για δύο χρόνια.

Η Νέα Σμύρνη «στα μαύρα»: Πέθανε ο Θανάσης Ιντζόγλου

Μάλιστα, οι "κυανόλευκοι" στην τραγική είδηση της απώλειας του Θανάση Ιντζόγλου εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν τα εξής:

"Η νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού ΟΦΠΦ, με ανακοίνωσή της, εκφράζει τα βαθειά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του για την απώλεια του παλαίμαχου άσσου της ομάδας μας, Θανάση Ιντζόγλου. Υπήρξε παίκτης του Πανιωνίου από το 1962 και για 14 χρόνια ενώ στον Εθνικό αγωνίστηκε ως επιθετικός από το 1976 έως και το 1978 έχοντας δύο εξαιρετικές σεζόν με συνολικά 43 συμμετοχές και 28 γκολ. Μάλιστα με την κυανόλευκη φανέλα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της A' Eθνικής τη σαιζόν 1976-77 με 22 τέρματα".