Βρέθηκε λύση στον Εθνικό: Αναλαμβάνει ο Σπύρος Κωτσόπουλος

Ο Σπύρος Κωτσόπουλος είναι αυτός αναλαμβάνει τα ηνία στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Εθνικού. Αναλυτικά η γραπτή του δήλωση. 

Βρέθηκε λύση στον Εθνικό: Αναλαμβάνει ο Σπύρος Κωτσόπουλος

«Λευκός» καπνός στο «στρατόπεδο» του Εθνικού καθώς ο Σπύρος Κωτσόπουλος είναι αυτός που θα αναλάβει τελικά τα ηνία στο ποδοσφαιρικό τμήμα των «κυανόλευκων». Ο ίδιος στην γραπτή του δήλωση υπογράμμισε πώς το Δ.Σ. του ερασιτέχνη του αναθέτει τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος εν λευκώ και πως στόχος του είναι να ενώσει τις δυνάμεις όλων των Εθνικών.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Κατόπιν τηλεφωνήματος που δέχτηκα από τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Εθνικού ΟΦΠΦ κ. Δημήτρη Κολοβό, έλαβα από τον ίδιο προσωπικά τις απαραίτητες εξηγήσεις και διαβεβαιώσεις ότι ΔΕΝ υπάρχει καμία άλλη πρόταση για το Ποδοσφαιρικό τμήμα και ότι ο ίδιος ως Πρόεδρος εγγυάται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη μου αναθέτει τη διοίκηση του Ποδοσφαιρικού τμήματος εν λευκώ και ανεπιφύλαχτα.

Συναισθανόμενος την εμπιστοσύνη των φιλάθλων στο πρόσωπό μου και την αγωνία τους για τη συμμετοχή του Εθνικού στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αναλαμβάνω την ευθύνη του Ποδοσφαιρικού τμήματος με σκοπό – όπως είχα επανειλημμένως δηλώσει την προηγούμενη βδομάδα – να ενώσω τις δυνάμεις όλων των Εθνικών. Η έμπρακτη στήριξη όλων αποτελεί προϋπόθεση για την επιτυχία της αποστολής μου. Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για την οργάνωση του Ποδοσφαιρικού τμήματος.

Με Εθνικούς χαιρετισμούς,

Σπύρος Κωτσόπουλος».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας