Καλαμάτα: Πένθος για τον Γιώργο Πρασσά, πέθανε ο αδερφός του Χαράλαμπος

Τον χαμό του αδερφού του, Χαράλαμπου, θρηνεί ο ισχυρός άνδρας της Καλαμάτας, Γιώργος Πρασσάς. 

Καλαμάτα: Πένθος για τον Γιώργο Πρασσά, πέθανε ο αδερφός του Χαράλαμπος

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της Καλαμάτας και του Γιώργου Πρασσά, καθώς έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του ισχυρού άνδρα της «Μαύρης Θύελλας», Χαράλαμπος.

Ο αδελφός του Γιώργου Πρασσά ήταν μεγαλύτερος κατά 3 χρόνια από τον πρόεδρο των «μελανολεύκων», μόνιμος κάτοικος των ΗΠΑ, ήταν μόλις 52 ετών και σύμφωνα με πληροφορίες πέθανε ξαφνικά από παθολογικά αίτια.

Με αφορμή το παραπάνω τραγικό γεγονός, η ΕΠΣ Μεσσηνίας εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στον Γιώργο Πρασσά για τον χαμό του αγαπημένου του αδερφού: «Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΜ στο άκουσμα του θανάτου του Χαράλαμπου Πρασσά, αδελφού του προέδρου της ΠΑΕ ΠΣ Η Καλαμάτα, Γιώργου Πρασσά, εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια και τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλειά του».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσαν και οι οργανωμένοι φίλοι της Καλαμάτας «Bulldogs»: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια Πρασσά και στον πρόεδρο της ''Μαύρης Θύελλας'' για τον χαμό του αδερφού του. Κουράγιο και καλή δύναμη».