Παράγοντας της Τρίγλιας αποφάσισε να μπει για πρώτη φορά σε αεροπλάνο κι αναβλήθηκε η αγωνιστική!

Ο γενικός αρχηγός του ΠΟ Τρίγλιας Χαλκιδικής, Νίκος Στεφανίδης αποφάσισε να μπει για πρώτη φορά σε αεροπλάνο, αλλά αναβλήθηκε η αγωνιστική στη Football League 

Παράγοντας της Τρίγλιας αποφάσισε να μπει για πρώτη φορά σε αεροπλάνο κι αναβλήθηκε η αγωνιστική!

Ο γενικός αρχηγός της Τρίγλιας, Νίκος Στεφανίδης, πήρε την απόφαση να ανέβει στο αεροπλάνο (για πρώτη φορά) και να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στον εκτός έδρας αγώνα με τον Διαγόρα, στη Ρόδο, όμως η αγωνιστική αναβλήθηκε και έτσι δεν θα υλοποιηθεί η ιστορική απόφαση του.

Η σχετική χιουμοριστική ανάρτηση της ομάδας της Χαλκιδικής στα social media αναφέρει για το θέμα τα εξής: «Την ώρα που ο γενικός αρχηγός της ομάδας μας Νίκος Στεφανίδης πήρε την μεγάλη απόφαση να ανέβει για πρώτη φορά στην ζωή του σε αεροπλάνο και να ηγηθεί κανονικά της αποστολής μας για τον προγραμματισμένο αγώνα στην Ρόδο με τον Διαγόρα, ήρθε η επιβεβλημένη απόφαση για την αναβολή του πρωταθλήματος της Football League, αλλά και όλων των υπολοίπων αθλητικών δραστηριοτήτων πανελλαδικά, λόγω των προληπτικών μέτρων για την προστασία όλων των εμπλεκομένων, από τον κορωνοϊό. Έτσι, όταν με το καλό επαναρχίσουν τα παιχνίδια, αναμένουμε την υλοποίηση μιας ιστορικής απόφασης του ... Ντένις Μπέργκαμπ των παραγόντων».