Παραιτήθηκε ο Παπαδόπουλος στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Σούλης Παπαδόπουλος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου έπειτα από το ισόπαλο ματς με τα Τρίκαλα

Παραιτήθηκε ο Παπαδόπουλος στον Ολυμπιακό Βόλου

Δεν μακροημέρευσε ο Σούλης Παπαδόπουλος στη φετινή θητεία του στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου. Ο έμπειρος κόουτς υπέβαλε την παραίτησή του μετά το πέρας του Θεσσαλικού ντέρμπι με τα Τρίκαλα που έληξε ισόπαλο 2-2, η οποία έγινε δεκτή από την διοίκηση των ερυθρόλευκων.

Ο Παπαδόπουλος δήλωσε σχετικά με την απόφασή του να αποχωρήσει: «Είναι τιμή για εμένα που για ακόμα μία φορά κάθισα στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου. Όταν παρέλαβα την ομάδα ήταν σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Ουσιαστικά ήταν στις τελευταίες θέσεις και έπρεπε πάση θυσία να σωθεί. Από τότε μέχρι σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου όχι μόνο έχει σωθεί αλλά βρίσκεται συνεχώς κοντά βαθμολογικά στην πρώτη τετράδα.

Από την αρχή ο στόχος ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου να διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο και νομίζω πως όλο αυτό το χρονικό διάστημα δούλεψα για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Φεύγω αφήνοντας την ομάδα σε μια θέση στην οποία σίγουρα δεν κινδυνεύει ωστόσο νομίζω πως πλέον οι στόχοι έχουν αλλάξει και για αυτό αποφάσισα να αποχωρήσω.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου, τους παίκτες και κυρίως σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο που πραγματικά τον έχω μέσα στην καρδιά μου και νομίζω ότι το ίδιο ισχύει και για εκείνους. Στο επανιδείν!».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας