ΠΣΑΠ: «Οι ποδοσφαιριστές στη Football League είναι ανασφάλιστοι»

Ο Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως οι συνάδελφοι τους αγωνίζονται ανασφάλιστοι στο πρωτάθλημα της Football League. 

ΠΣΑΠ: «Οι ποδοσφαιριστές στη Football League είναι ανασφάλιστοι»

O ΠΣΑΠ θέλησε να πάρει για ακόμη μία φορά θέση με το πρόβλημα με τους ανασφάλιστους ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα της Football League. Ζητά την παρέμβαση της ΕΠΟ ώστε να βρεθεί λύση σε αυτό το σοβαρό θέμα.

Η ανακοίνωση:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών βρίσκεται, δυστυχώς για ακόμη μία φορά, στη δυσάρεστη για το ελληνικό ποδόσφαιρο θέση να πει τα αυτονόητα. Παρά τις συνεχείς οχλήσεις μας και όλες τις απαραίτητες ενέργειες από την πλευρά μας, οι συνάδελφοί μας στη Football League θα αγωνιστούν σήμερα και αύριο ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ, στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μέχρι και χθες το βράδυ, ύστερα από συνεχείς έγγραφες και τηλεφωνικές πιέσεις μας, είχαμε τη διαβεβαίωση πως η εκκρεμότητα και το πρόβλημα θα λυθεί. Δυστυχώς διαψευστήκαμε. Πλέον βρισκόμαστε ενώπιος ενωπίω με μία νοσηρή κατάσταση που δυσφημεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και τα καταστρατηγεί με τον πιο ωμό τρόπο, τα αυτονόητα και κεκτημένα δικαιώματα ενός εργαζομένου.

Κάτι ανάλογο συνέβη και πέρσι, όμως τότε τη λύση έδωσε η ΕΠΟ ως διοργανώτρια αρχή της διοργάνωσης. Φέτος μπροστά στο ίδιο πρόβλημα και η ΕΠΟ και η Ενωση Super League 2 – Football League κωφεύουν.

Προφανώς κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί την έκταση και την βαρύτητα του κινδύνου που αναλαμβάνουν».