Πανσερραϊκός: Τέλος ο Σαραγόσα, επέστρεψε ο Διγκόζης στον πάγκο!

Ύστερα από κάτι λιγότερο από ενάμιση χρόνο, ο Άγγελος Διγκόζης επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία του Πανσερραϊκού, που έλυσε τη συνεργασία του με τον Ζεράρ Σαραγόσα.

Πανσερραϊκός: Τέλος ο Σαραγόσα, επέστρεψε ο Διγκόζης στον πάγκο!

Μόνο για μία σεζόν έμεινε μακριά από τον Πανσερραϊκό ο Άγγελος Διγκόζης!

Την Κυριακή η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τη λύση της συνεργασίας της με τον Ζεράρ Σαραγόσα, ενημερώνοντας για την επιστροφή του Έλληνα τεχνικού στα προπονητικά ηνία των «λιονταριών».

Να σημειώσουμε ότι ο Διγκόζης έμεινε χωρίς εργασία μόλις για λίγες μέρες, καθώς πολύ πρόσφατα αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Νέας Αρτάκης.

Η επίσημη ανακοίνωση του Πανσερραϊκού αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της, με τον προπονητή κ. Ζεράρ Σαραγόσα. Ο Καταλανός τεχνικός, εργάστηκε στον Πανσερραϊκό για έξι μήνες, με ευσυνειδησία και επαγγελματισμό, για το καλό της ομάδας μας. Θέλουμε να ευχηθούμε στον entrenador Σαραγόσα, καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Άγγελο Διγκόζη. Ο έμπειρος τεχνικός, επιστρέφει στην ομάδα μας, μετά από δύο χρόνια, για να οδηγήσει ξανά τα «Λιοντάρια» στον δρόμο των επιτυχιών. Ο Εδεσσαίος προπονητής, είχε οδηγήσει την ομάδα μας την σεζόν 2019/20 στην άνοδο και την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ είχε κατακτήσει και το αήττητο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής».