Νέα Αρτάκη: Τέλος ο Διγκόζης, ανέλαβε ο Γκόφας

Η διοίκηση της Νέας Αρτάκης έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία της με τον Άγγελο Διγκόζη και προσέλαβε στον πάγκο του συλλόγου τον Μίλτο Γκόφα

Νέα Αρτάκη: Τέλος ο Διγκόζης, ανέλαβε ο Γκόφας


Χώρισαν οι δρόμοι της Νέας Αρτάκης, με τον μέχρι πρότινος τεχνικό του συλλόγου, Άγγελο Διγκόζη και οι διοικούντες την ομάδα ανέθεσαν τις τύχες του συλλόγου σε έναν παλιό γνώριμο, τον Μίλτο Γκόφα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ευβοίωτικης ομάδας αναφέρει τα εξής: «Ο Αθλητικός Όμιλος Νεας Αρτακης θα ήθελε να ενημερώσει για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή, Άγγελο Διγκόζη. Η λύση της συνεργασίας προήλθε μετά από επιθυμία του προπονητή να εξετάσει τις δυνατότητες και προτάσεις συνεργασίας που έχει από ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας (Σούπερ Λιγκ 2) ζήτημα που είχε εξεταστεί και συμφωνηθεί με συγκεκριμένους όρους κατα την έναρξη της συνεργασίας μας. Θα θέλαμε να του ευχηθούμε υγεία πάνω από όλα και καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.

Η Αρτάκη ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία της με τον επιτυχημένο προπονητή Μίλτο Γκόφα που θα οδηγήσει την ομάδα μας για να πετύχει τους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχουμε θέσει μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».