Καλαμάτα: Κλείνει και Αρντίτ Τόλι

Ο 24χρονος δεξιός μπακ χαφ Αρντίτ Τόλι είναι ο επόμενος μετά τον Θοδωρη Βασιλακάκη που έρχεται σε συμφωνία με την Καλαμάτα

Καλαμάτα: Κλείνει και Αρντίτ Τόλι

Μπορεί επίσημα να μην ανακοινώνεται οτιδήποτε αφορά σε μεταγραφική δραστηριότητα της Καλαμάτας, ωστόσο οι επιτελείς του συλλόγου κινούνται δραστήρια για την ισχυροποίηση του ρόστερ. Ήδη, θεωρείται δεδομένη η συμφωνία εμ τον Θοδωρή Βασιλακάκη όπως αποκαλύψαμε στο χθεσινό ρεπορτάζ, ενώ ο επόμενος χρονικά παίκτης που θα δώσει τα χέρια με τους διοικούντες την μαύρη θύελλα φέρεται να είναι ο Αρντίτ Τόλι.

Ο 24χρονος δεξιός μπακ χαφ που και έπαιξε και πρόπερσι για ένα εξάμηνο στην ομάδα της Μεσσηνίας, την περασμένη σεζόν ανήκε στην ΦΚ Τίρανα με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της Αλβανίας και αγωνίστηκε και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώθηκε και ο ίδιο έχει στα χέρια του προτάσεις επιστροφής στην Ελλάδα. Η καλύτερη οικονομικά εξ’ αυτών φέρεται να είναι της Καλαμάτας και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να ολοκληρωθεί θετικά το ντιλ της επανόδου του στις τάξεις των μαυρόασπρων.

Ο Τόλι ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ενώ έχει αγωνιστεί και σε επίπεδο Β’ Εθνικής με τα Χανιά. Στα υπόλοιπα μεταγρφικά θέματα δεν έχει προχωρήσει ιδιαίτερα κάποια περίπτωση. Έχουν προταθεί παίκτες εμπειρίας όπως είναι ο Βραζιλιάνος στράικερ Μιγκέλ Μπιανκόνι και ο κεντρικός μέσος Χρήστος Ρόβας, αλλά για την ώρα οι υποθέσεις παραμένουν σε διερευνητικό στάδιο.