Καλαμάτα: Βασιλακάκης, ο πρώτος

Ο 33χρονος κεντρικός μέσος, Θοδωρής Βασιλακάκης, που έμεινε ελεύθερος από την Λαμία, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Καλαμάτα

Καλαμάτα: Βασιλακάκης, ο πρώτος

Πολύ ψηλά βάζουν τον πήχη στην Καλαμάτα όπως φαίνεται και από τις πρώτες κινήσεις που έχουν στα σκαριά για τη μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου. Ο παίκτης μάλιστα που αναμένεται να ανοίξει τον χορό σχετικά με την ισχυροποίηση του έμψυχου δυναμικού της μαύρης θύελλας είναι ο Θοδωρής Βασιλακάκης. Ο 33χρονος κεντρικός μέσος, «οκτάρι» που συνδράμει και στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού, αλλά ακόμα περισσότερο δημιουργεί και πατάει και ο ίδιος περιοχή για να τελειώσει φάσεις διαθέτει την εμπειρία και τις ικανότητες για να ανεβάσει επίπεδο τους Μεσσήνιους.

Προέρχεται άλλωστε από γεμάτη σεζόν στην Λαμία, όπου στη Σούπερ Λίγκα μέτρησε 23 συμμετοχές και ένα γκολ. Κομβική εξάλλου ήταν η παρουσία του και στα πλέι οφ, όπου η ομάδα της Φθιώτιδας διασφάλισε με άνεση την παραμονή στην πρώτη κατηγορία. Ο Βασιλακάκης βρίσκεται σε επαφές εδώ και ημέρες με τους επιτελείς της Καλαμάτας, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να ανακοινωθεί και επίσημα η έναρξη της συνεργασίας τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ερχόμενος, πάντως, ο Βασιλακάκης στην ομάδα, επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που θέλουν τον Σουμπίνιο να αποχωρεί από το έμψυχο δυναμικό. Είναι μια πρακτική αυτή που θα ακολουθηθεί και σε άλλες θέσεις της ενδεκάδας όπου παίκτες που έκαναν την δουλειά την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ θα αντικατασταθούν από περισσότερο έμπειρους και εν δυνάμει ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια της μαύρης θύελλας να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου, έπειτα από 21 ολόκληρα χρόνια.