Ολυμπιακός Βόλου: Επιστρέφει ο Βαζάκας

Ο Γιώργος Βαζάκας ετοιμάζεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου για τέταρτη φορά στην καριέρα του

Ολυμπιακός Βόλου: Επιστρέφει ο Βαζάκας

Στον Ολυμπιακό Βόλου συνεχίζονται οι διεργασίες αναφορικά με τη στελέχωση της τεχνικής ηγεσίας για την νέα αγωνιστική περίοδο. Το ενδεχόμενο παραμονής του Βασίλη Βούζα απομακρύνεται και οι ερυθρόλευκοι αναζητούν τον αντικαταστάτη του. Πληροφορίες μάλιστα θέλουν τον Γιώργο Βαζάκα να ετοιμάζει βαλίτσες για μια ακόμα φορά προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα στους ερυθρόλευκους.

Ο πολύπειρος κόουτς εργάστηκε για πρώτη φορά ως προπονητής το 1998 στην ομάδα του Βόλου, όπου επιπλέον θήτευσε το 2012 και το 2013. Σε περίπτωση που ευοδωθεί το φλερτ ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο 61χρονος τεχνικός θα εργαστεί στον Ολυμπιακό για τέταρτη φορά στην καριέρα του. Την περασμένη σεζόν εργάστηκε στον Αστέρα Βλαχιώτη καθοδηγώντας τους Λάκωνες στο πρωτάθλημα της Football League.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει μία ακόμα επαφή ανάμεσα στον προπονητή και τους επιτελείς του Ολυμπιακού όπου είναι πιθανό να επισημοποιηθεί η συμφωνία και να αναλάβει τα ηνία για την επόμενη σεζόν όπου ο Ολυμπιακός επανέρχεται στην Super League 2.