Βέροια: Προπονητής ο Δερμιτζάκης, βοηθός ο Βεργώνης

Ο Παύλος Δερμιτζάκης συνεχίζει στον πάγκο της Βέροιας και θα έχει στο πλευρό του τον 39χρονο πρώην αρχηγό των κυανέρυθρων

Βέροια: Προπονητής ο Δερμιτζάκης, βοηθός ο Βεργώνης

Όπως αναμενόταν, με βάση και τις δηλώσεις που είχε κάνει ο ίδιος όταν προ εβδομάδας ανακοίνωσε πως σταματά την ποδοσφαιρική του καριέρα, εξελίχθηκαν τα πράγματα με τον Αλέξανδρο Βεργώνη. Ο επί σειρά ετών αρχηγός της Βέροιας, βρήκε την θέση που ήθελε δίπλα στον πριν από λίγο καιρό προπονητή του. Ο Παύλος Δερμιτζάκης, όπως είχαμε προαναγγείλει συνεχίζει φυσικά στον πάγκο της βασίλισσας του βορρά και πλέον θα έχει ως άμεσο συνεργάτη τον 39χρονο πρώην ποδοσφαιριστή. Έτσι και με δεδομένη την προ ημερών ανανέωση της συνεργασίας με τον γενικό διευθυντή Γιώτη Τσαλουχίδη, ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο μέρος που αφορά στη στελέχωση του προπονητικού επιτελείου, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν όπου η ομάδα της Ημαθίας θα αγωνιστεί στην Β’ Εθνική.

Η διοίκηση της Βέροιας εξέδωσε ανακοίνωση όπου επικυρώνει και τυπικά την ανάθεση καθηκόντων στους Δερμιτζάκη και Βεργώνη και μεταξύ άλλων αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη. Ο Καβαλιώτης τεχνικός συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Αχιλλέα Μπίκα, ρύθμισαν τις τελευταίες λεπτομέρειες και συμφώνησαν να συνεχίσουν την επιτυχημένη συνεργασία τους. Επιπλέον, ανακοινώνει ότι βοηθός προπονητή τη νέα αγωνιστική σεζόν θα είναι ο Αλέξανδρος Βεργώνης. Ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ομάδας έκανε αποδεκτή την πρόταση που του κατέθεσε η διοίκηση και άμεσα θα ανοίξει ένα νέο ποδοσφαιρικό κεφάλαιο στην πλούσια αθλητική καριέρα του».