Συνεχίζει στην Επισκοπή ο Βέλιτς

Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν θα καθίσει στον πάγκο της Επισκοπής ο Γιάσμινκο Βέλιτς

Συνεχίζει στην Επισκοπή ο Βέλιτς

Μια από τις ομάδες που άφησαν θετικό στίγμα στην περασμένη περίοδο στη Football League είναι η Επισκοπή. Οι Ρεθυμνιώτες κατετάγησαν στην τρίτη θέση του νότιου ομίλου, ήταν απόλυτα ανταγωνιστικοί και με σταθερότητα στην απόδοσή τους σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και δικαιωματικά θα συμμετάσχουν στην νέα διευρυμένη Β’ Εθνική. Προερχόμενοι από αυτήν την θετική πορεία οι Κρητικοί δεν έχουν λόγο να αλλάξουν οτιδήποτε αφορά στη στελέχωση της τεχνικής ηγεσίας και έτσι πρότειναν ανανέωση συνεργασίας στον Γιάσμινκο Βέλιτς.

Από την πλευρά του ο 56χρονος Βόσνιος κόουτς δέχθηκε άμεσα την προσφορά που του έγινε από την διοίκηση και θα παραμείνει για τρίτη συνεχόμενη περίοδο στον κυανόλευκο πάγκο. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Επισκοπή με χαρά ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάσμινκο Βέλιτς. Η κοινή μας πορεία συνεχίζεται και στα γήπεδα της Β’ Εθνικής !

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς μένει ως κάτοικος Ρεθύμνου για τρίτη συναπτή σεζόν σε αυτή τη δεύτερη θητεία του στην Επισκοπή έχοντας μέχρι στιγμής, ένα πρωτάθλημα και μία άνοδο (Γ’ Εθνική) μία 3η θέση και μία άνοδο (Φούτμπολ Λιγκ). Το κοινό μας όραμα και η κοινή μας φιλοσοφία ανοίγει έναν νέο δρόμο για ένα ακόμη καλύτερο και πιο θελκτικό ταξίδι.

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς που την 1η Σεπτέμβρη θα κλείσει τα 56 του χρόνια είναι κάτοχος του UEFA PRO (από την ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία) και διπλωματούχος τεχνικός διευθυντής (από την ισπανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης). Μιλάει πέντε γλώσσες (ελληνικά, πορτογαλικά, ισπανικά, αγγλικά και τη μητρική του)».