Νίκος Αναστόπουλος: «Έχω επτά ανόδους, με τρία πρωταθλήματα»

Ο τεχνικός της Καλαμάτας, Νίκος Αναστόπουλος μίλησε για την άνοδο της ομάδας του ενώ αναφέρθηκε στις δικές του επιτυχίες ως προπονητής αλλά και στο Euro

Νίκος Αναστόπουλος: «Έχω επτά ανόδους, με τρία πρωταθλήματα»

Ο έμπειρος προπονητής Νίκος Αναστόπουλος οδήγησε την Καλαμάτα στην άνοδο. Ο κόουτς της ομάδας της Μεσσηνίας, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για:

-τον τίτλο που κατέκτησε η Καλαμάτα: «Τα αποτελέσματα μιλάνε μόνα τους και λένε ότι έχω επτά ανόδους, με τρία πρωταθλήματα. Είχα ένα πολύ καλό υλικό και το διαχειρίστηκα. Είχαμε την καλύτερη άμυνα, την καλύτερη επίθεση και γίναμε ομάδα έδρας, παρά την απουσία του κόσμου».

-τις περιπέτειες με τον κορωνοϊό: «Ήταν μια πολύ περίεργη σεζόν. Αρχίζαμε, σταματούσαμε και πάλι από την αρχή, λόγω του κορωνοϊού. Κάποια στιγμή φοβηθήκαμε μήπως δεν ολοκληρωθεί καν η σεζόν. Στην Ελλάδα τίποτα δεν είναι απίθανο. Ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά».

-τη νέα σεζόν: «Εγώ μένω στις ανθρώπινες σχέσεις. Αυτή τη στιγμή χαιρόμαστε και από αύριο θα σηκώσουμε μανίκια, γιατί η κατηγορία είναι δύσκολη και ιδιαίτερη. Κάναμε το πρώτο βήμα φέτος, πάμε του χρόνου για το επόμενο».

-το Euro: «Ο Μαντσίνι έχει μεταμορφώσει την Ιταλία και πιστεύω πως μαζί με τη Γαλλία είναι τα φαβορί. Η Ιταλία μού αρέσει γιατί δίνει βάση στην τακτική. Ο Μαντσίνι δουλεύει πάρα πολύ αυτό το κομμάτι».