Football League: Βολική ισοπαλία στην Κατερίνη

Απόλλων Πόντου και Τρίγλια αναδείχθηκαν ισόπαλοι στην Κατερίνη (1-1) και είναι πλέον στο χέρι τους η παραμονή στην Football League

Football League: Βολική ισοπαλία στην Κατερίνη


Μέσα σε δύο λεπτά κρίθηκαν όλα στην εξ’’ αναβολής συνάντηση της 16ης αγωνιστικής στον βόρειο όμιλο της Football League ανάμεσα στον Απόλλωνα Πόντου και την Τρίγλια (1-1). Οι δύο αντίπαλοι πέτυχαν νωρίς από ένα γκολ (4’ Δεινόπαπας-5’ Δόρης) και στη συνέχεια μονομιάς κατέβασαν ταχύτητες, αρκούμενοι στον βαθμό της ισοπαλίας.

Αυτός άλλωστε τους επιτρέπει να βρίσκονται αμφότεροι πάνω από την γραμμή υποβιβασμού και είναι στο χέρι τους η παραμονή στην κατηγορία. Αρκεί να κερδίσει ο Απόλλων στην Κοζάνη τους υποβιβασμένους Πόντιους και η Τρίγλια στην Χαλκιδική την Βέροια που έχει ήδη ανέβει κατηγορία, για να κλειδώσουν την Κυριακή (27/6) στην τελευταία αγωνιστική και μαθηματικά τον στόχο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Βαφειάδης, Μουρατίδης, Δεινόπαπας, Τουρσίδης, Φράγκος, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Παναγιώτου (70' Αντωνιάδης), Λαμπίρης.

ΤΡΙΓΛΙΑ: Παλαβράκης, Πανάγου, Γαλούπης (36’ λ.τρ. Στοΐνοβιτς), Βοσκόπουλος, Σγουρής, Μ. Παπαστεριανός, Ζγκούρι (75' Ευθυμιάδης), Δόρης (18’ λ.τρ. Τσακμάκης), Τότσκα (75' Ξιφιλινος), Ντούγκα (75' Κεχαγιάς), Σαρβανίδης.