ΠΑΕ Καλλιθέα: Κατέθεσε έφεση για τον αγώνα με τον Αστέρα Βλαχιώτη

Η ΠΑΕ Καλλιθέα κατέθεσε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης για τον αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα Βλαχιώτη.

ΠΑΕ Καλλιθέα: Κατέθεσε έφεση για τον αγώνα με τον Αστέρα Βλαχιώτη

Η Καλλιθέα κατέθεσε τελικά έφεση και ευελπιστεί να...πέσει η ποινή που τους επιβλήθηκε για τον αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Η ΠΑΕ Καλλιθέα κατέθεσε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης για το ματς με τον Αστέρα Βλαχιώτη. Πλέον, στην αθηναϊκή ομάδα περιμένουν πως και πως την εκδίκαση της απόφασης και ευελπιστούν ότι σύντομα θα ανακοινωθεί.

Ο Αστέρας Βλαχιώτη δικαιώθηκε στην ένσταση που είχε καταθέσει κατά της Καλλιθέας, κέρδισε το μεταξύ τους ματς με 3-0, ενώ αφαιρέθηκαν και τρεις βαθμοί από την ομάδα του «Ελ Πάσο»

Ο λόγος για το ματς της 6ης αγωνιστικής που διεξήχθη στις 18 Απριλίου στη Σκάλα. Εκεί όπου η Καλλιθέα κέρδισε 2-1, αλλά χρησιμοποίησε τον Γκέρτιν Χοτζάλι, ο οποίος δεν είχε δηλωθεί στο Φύλλο Αγώνα. Η ομάδα της Λακωνίας έκανε ένσταση για παράτυπη συμμετοχή που δικαιώθηκε, με αποτέλεσμα να πάρει αυτή στα χαρτιά το παιχνίδι με 3-0, ενώ παράλληλα αφαιρούνται και τρεις βαθμοί από την Καλλιθέα.

Football League: Ήττα με 3-0 και αφαίρεση τριών βαθμών στην Καλλιθέα

Η σχετική απόφαση του Αθλητικού Δικαστή αναφέρει: «ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Βλαχιώτη – ΠΑΕ Καλλιθέα υπέρ της πρώτης με σκορ 3-0. ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την αφαίρεση στην ΠΑΕ Καλλιθέα τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος 2020-21. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Καλλιθέα χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ. ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την επιστροφή παραβόλου στην ΠΑΕ Αστέρας Βλαχιώτη».