Football League: Ελπίζει ο Βλαχιώτης - Έναν πόντο θέλουν Νίκη Βόλου, Αιγάλεω και Καλλιθέα (hls)

Ο Αστέρας Βλαχιώτη κέρδισε στην Ρόδο τον Ιάλυσο (1-2) και κυνηγά Νίκη Βόλου, Αιγάλεω και Καλλιθέα στην κούρσα για την παραμονή στη Football League

Football League: Ελπίζει ο Βλαχιώτης - Έναν πόντο θέλουν Νίκη Βόλου, Αιγάλεω και Καλλιθέα (hls)

Στην τελευταία αγωνιστική που θα διεξαχθεί την Κυριακή (27/6) θα κριθούν όλα σε σχέση με την παραμονή στην Football League. Ο Αστέρας Βλαχιώτη, που βρίσκεται ακόμα εγκλωβισμένος στην ζώνη υποβιβασμού, νίκησε στη Ρόδο τον Ιάλυσο (1-2). Πλέον, η ομάδα της Λακωνίας χρειάζεται ακόμα ένα τρίποντο στο φινάλε της σεζόν κόντρα στην βαθμολογικά αδιάφορη Σαντορίνη, ώστε σε συνδυασμό με ήττα της Νίκης Βόλου στο Ρέθυμνο από την Επισκοπή, να προσπεράσει τους Θεσσαλούς πάνω στο νήμα.

Η Νίκη Βόλου που υποχρεώθηκε σε ισοπαλία στην Καλλιθέα (0-0), θέλει έναν πόντο στο Ρέθυμνο για να σωθεί, καθώς υπερισχύει σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τον Βλαχιώτη. Έναν βαθμό χρειάζονται για την μαθηματική διασφάλιση η Καλλιθέα με το Αιγάλεω (κέρδισε την πρωτοπόρο Καλαμάτα με 2-0), οι οποίοι θα αναμετρηθούν την τελευταία αγωνιστική στην έδρα του «Σίτι». Η Ρόδος παρά την ήττα από τη Σαντορίνη, θέλει μια νίκη στον Ασπρόπυργο για να προβιβασθεί μαζί με την Καλαμάτα.

Τα αποτελέσματα (17η αγωνιστική)
Καλλιθέα – Νίκη Βόλου 0-0
Ιάλυσος – Αστέρας Βλαχιώτη 1-2 (65' Χατζησάββας - 45', 50' Βερνάρδος)
Ρόδος – Σαντορίνη 1-3 (43' Aρναρέλλης - 5' Περογαμβράκης, 26' Ντινιωτάκης, 55' Μηνάς)
Αιγάλεω – Καλαμάτα 2-0 (38', 85’ Μπαρμπαρούσης)
Ασπρόπυργος – Επισκοπή 1-2 (22' Λάμπογλου - 13' Γεωργούσης, 35' Τσιριγώτης)

Η τελευταία αγωνιστική (18η)
Κυριακή 27/6
Επισκοπή-Νίκη Βόλου
Ασπρόπυργος-Ρόδος
Καλαμάτα-Ιάλυσος
Αστέρας Βλαχιώτη-Σαντορίνη
Αιγάλεω-Καλλιθέα