ΠΑΕ Τρίγλια: «Οι αγοραπωλησίες τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, έχουν να κάνουν μόνο με σιτηρά»

Ανακοίνωση από την ΠΑΕ Τρίγλια που διαψεύδει με ιδιαίτερο τρόπο τα όσα λέγονται και γράφονται για την εξαγορά του ΑΦΜ της ομάδας από τον Ηρακλή, για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΠΑΕ Τρίγλια: «Οι αγοραπωλησίες τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, έχουν να κάνουν μόνο με σιτηρά»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Τρίγλια, με αφορμή τα σενάρια που θέλουν την ομάδα να βρίσκεται σε συζητήσεις αυτή την περίοδο με τον Ηρακλή για την εξαγορά του ΑΦΜ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν την Πέμπτη (17/6), υπήρξεσυνάντηση Φώτη Θέου, Κώστα Ιωακειμίδη και Στράτου Ευγενίου τις προηγούμενες μέρες. Θέμα συζήτησης της συγκεκριμένης συνάντησης δεν ήταν άλλο από την εξαγορά του ΑΦΜ της Τρίγλιας από τον Ηρακλή!

Η διοίκηση της Τρίγλιας απάντησε στα όσα διέρρευσαν, με έναν ιδιαίτερο τρόπο αφού έκανε λόγο για συναντήσεις που γίνονται αυτή την περίοδο μόνο για σιτηρά!

«Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα, που αναφέρεται σε υποτιθέμενη χθεσινοβραδυνή συνάντηση του Μεγαλομετόχου της Ομάδας μας Στράτου Ευγενίου με εκπροσώπους του Γ. Σ. Ηρακλή, για την εξαγορά του Α. Φ. Μ. της Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι όποιες αγοραπωλησίες του Αλευροβιομήχανου κ. Ευγενίου, ειδικά την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, έχουν να κάνουν μόνο με σιτηρά, αφού τώρα είναι η εποχή τους!» αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Τρίγλια.