Πανσερραϊκός: Ανανέωσε και ο Κασμερίδης

Στον Πανσερραϊκό θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Τρύφων Κασμερίδης. Ο κεντρικός αμυντικός των «λιονταριών» ανανέωσε τη συνεργασία του.

Πανσερραϊκός: Ανανέωσε και ο Κασμερίδης

Παραμένει στον Πανσερραϊκό και ο Τρύφων Κασμερίδης. Ο κεντρικός αμυντικός έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της ομάδας των Σερρών και θα παραμείνει μέχρι και το καλοκαίρι του 2022.

Κάτοικος Σερρών λοιπόν για ακόμη μία χρονιά ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός.

Ο Τρύφων Κασμερίδης ανανέωσε με τον Πανσερραϊκό. Το νέο συμβόλαιο του Σερραίου κεντρικού είναι μέχρι και το καλοκαίρι του 2022.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης της ομάδας των Σερρών:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τρύφωνα Κασμερίδη. Το νέο συμβόλαιο του Σερραίου στόπερ, θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2022.

Ο Τρυφωνας Κασμερίδης επαναπατρίσθηκε το καλοκαίρι του 2019 και με την φανέλα του Πανσερραϊκού μας, έχει σημειώσει 30 συμμετοχές σε δυο χρόνια. Ο δυναμικός αμυντικός είναι γεννημένος τον Οκτώβριο του 1995 και έχει πανηγυρίσει ήδη δυο ανόδους με τα «λιοντάρια»!».

Θυμίζουμε πως η ομάδα των Σερρών έχει γνωστοποιήσει και την παραμονή του Αλέξανδρου Ζέρη ενώ έχει ανακοινωθεί και η απόκτηση του κεντρικού αμυντικού, Νίκου Ζιαμπάρη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τα Χανιά και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανσερραϊκό για τη νέα αγωνιστική περίοδο.