Football League: Ανέβηκε στη Super League 2 η Καλαμάτα !

Η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στην Καλλιθέα έχει ως αποτέλεσμα την μαθηματική άνοδο της Καλαμάτας στην Super League 2

Football League: Ανέβηκε στη Super League 2 η Καλαμάτα !

Πέρα από τη «φωτιά» που έβαλε στην ουρά του νότιου ομίλου της Football League η δικαίωση του Αστέρα Βλαχιώτη στην ένσταση που κατέθεσε κατά της Καλλιθέας, ξεκαθάρισε παράλληλα και το πρώτο εισιτήριο της ανόδου για την Super League 2.

Football League: Ήττα με 3-0 και αφαίρεση τριών βαθμών στην Καλλιθέα

Η Καλαμάτα είναι αυτή που αποκόμισε το όφελος και ξεμπέρδεψε σε σχέση με την διασφάλιση της ανόδου, αφού στις δύο αγωνιστικές που απομένουν για το φινάλε της περιόδου, δεν προλαβαίνει να την φθάσει ο τρίτος στην κατάταξη, Ιάλυσος Ρόδου.

Υπάρχει ωστόσο ένα ερωτηματικό που έχει να κάνει με το ενδεχόμενο κατάθεσης έφεσης και εν συνεχεία δικαίωσης της Καλλιθέας, που θα ανατρέψει εκ νέου τη βαθμολογία. Επιπλέον, με την ψήφιση του νέου Αθλητικού νόμου και της συνακόλουθης αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, οι οκτώ πρώτοι από κάθε όμιλο της Football League θα ανέβουν ούτως ή άλλως στην νέα διευρυμένη Β’ Εθνική.

Σε κάθε περίπτωση, στη δεδομένη χρονική συγκυρία στη «μαύρη θύελλα» έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν για την άνοδό τους στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία. Δείτε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία στον νότιο όμιλο που διασφαλίζει την άνοδο στην Καλαμάτα: