Football League: Νίκη-οξυγόνο για τον Απόλλωνα Πόντου

Ο Απόλλων Πόντου κέρδισε στην Κατερίνη τον Ολυμπιακό Βόλου (2-0), στο εξ' αναβολής ματς της 13ης αγωνιστικής της Football League και βγήκε από την ζώνη υποβιβασμού

Football League: Νίκη-οξυγόνο για τον Απόλλωνα Πόντου

Μία ακόμα σπουδαία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Απόλλων Πόντου, στην εξ' αναβολής αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου (2-0), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Football League. Στην Κατερίνη η τυπικά γηπεδούχος ομάδα από την Καλαμαριά πανηγύρισε την τέταρτη νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια και βγήκε για πρώτη φορά φέτος από την ζώνη του υποβιβασμού.

Και τα δύο γκολ για τους ροσονέρι πέτυχε ένας πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου, ο Θάνος Δεινόπαπας στο 28’ και στο 82’. Ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι στο 70’. Από την πλευρά τους οι ερυθρόλευκοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο, καθώς αγωνίστηκαν δίχως βαθμολογικό κίνητρο και διάθεση, σε ένα ματς όπου ο αντίπαλος «έτρωγε σίδερα».

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Ζήσης, Βαφειάδης (38′ λ.τ Γιακουστίδης), Μουρατίδης, Δεινόπαπας, Φράγκος, Αρμενάκης, Καλογέρης, Αντωνιάδης, Χατζηαναστασίου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Λαδάς, Πέλκας (82′ Βασιλούδης), Ρόκας, Χολέβας, Φιλίποβιτς, Κόλα, Κολέλα (64′ Πατρώνης), Σκοπελίτης, Μπέικος, Νικλητσιώτης, Παπαδημητρίου.