Ασπρόπυργος: Η απάντηση του προέδρου Γιώργου Μαργέτη στους ποδοσφαιριστές για τα δεδουλευμένα

Ο πρόεδρος του Ασπροπύργου, Γιώργος Μαργέτης εξέδωσε ανακοίνωση – απάντηση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας που ζητούν τα δεδουλευμένα τους.

Ασπρόπυργος: Η απάντηση του προέδρου Γιώργου Μαργέτη στους ποδοσφαιριστές για τα δεδουλευμένα

Αναλυτικά η τοποθέτηση του προέδρου του Ασπρόπυργου, Γιώργου Μαργέτη:

«Όσον αφορά την ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ σχετικά με τις οφειλές της ομάδας απέναντί τους, είναι δεδομένο ότι η φετινή σεζόν ήταν οικονομικά δύσκολη για τις περισσότερες ομάδες και ιδιαίτερα στο πρωτάθλημα της Football League.

Ας μην ξεχνάμε πως ώρες μόλις πριν από τον πρόσφατο αγώνα μας εναντίον της Ρόδου οι ποδοσφαιριστές της αντιπάλου μας είχαν εκδώσει παρεμφερή ανακοίνωση σχετικά με τις οφειλές. Βέβαια αυτό δεν τους σταμάτησε από το να μπουν στο γήπεδο και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τη νίκη και να έχουν την ομάδα της Ρόδου στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Παίκτες Ασπρόπυργου: «Ούτε το επίδομα της πολιτείας - Δεν δηλωθήκαμε στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ»

Απορώ εάν οι ποδοσφαιριστές της δικής μας ομάδας αναλογίστηκαν πριν προβούν στη δήλωση τους ότι η δική μας ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση του πίνακα και είναι ήδη υποβιβασμένη.

Επίσης έχω ζητήσει κάποιες εξηγήσεις –απαντήσεις από τους αρχηγούς της ομάδας σχετικά με τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στα πρόσφατα παιχνίδια εναντίον του Αστέρα Βλαχιώτη και της Σαντορίνης στην έδρα μας, εξηγήσεις – απαντήσεις τις οποίες ακόμα περιμένω.

Οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν καλά ότι υπήρξα ειλικρινής απέναντί τους σε ότι αφορά τα οικονομικά θέματα και παρότι το τελικό αποτέλεσμα της προσπάθειάς τους ήταν απολύτως ανεπιτυχές αγωνιστικά, περιμένουμε τα υπόλοιπα χρήματα των τηλεοπτικών και το ποσοστό στοιχήματος για να διεκπεραιώσουμε τουλάχιστον τα βιοποριστικά τους θέματα.

Τέλος όσον αφορά το θέμα της αναστολής των παικτών το οποίο έθιξαν, τους καλώ να ανατρέξουν σε προηγούμενες δηλώσεις μου όπου καυτηριάζω την επιπολαιότητα και την αμάθεια συγκεκριμένου παράγοντα που είχε τις τύχες τις ομάδας στα χέρια του πριν αναλάβω.

Σαφώς όπως παντού και πάντα, υπάρχουν κι εξαιρέσεις στα θέλω, τα πως και τα γιατί, σε ότι αφορά μεμονωμένα κάποιους από τους διαμαρτυρόμενους, αλλά δεν είναι της παρούσης. Όταν θα γίνει ο γενικός απολογισμός της ομάδας στο τέλος, θα αναφέρω αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα που θα αφορούν αρκετούς.

Ο Πρόεδρος

Γιώργος Μαργέτης».