Football League: Η Βέροια νίκησε 2-0 στο ντέρμπι την Καβάλα (vid)

Η Βέροια κέρδισε την Καβάλα (2-0) και πλησίασε στον έναν πόντο τους «Αργοναύτες» στην κορυφή του βόρειου ομίλου της Football League

Football League: Η Βέροια νίκησε 2-0 στο ντέρμπι την Καβάλα (vid)

Χέρι-χέρι προς την Super League 2 οδεύουν Καβάλα και Βέροια. Η Βέροια που ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής (2-0), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Football League, μείωσε την απόσταση από τον αντίπαλό της στον έναν πόντο και έκανε ένα ακόμα βήμα για την διασφάλιση της ανόδου.

Τα γκολ για την ομάδα της Ημαθίας πέτυχαν ο Λουκίνας με πλασέ στο 52’ και ο Πασάς με βολέ έξω από την περιοχή στο 57’. Η Καβάλα είχε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 8’, αλλά το πέναλτι του Βαλαβανόπουλου απέκρουσε αρχικά ο Βελλίδης και στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Παπαχρήστος, Μαραγκός, Βεργώνης (85′ Ντι Τζιοβάνι), Μπλέτσας, Καραγιάννης (69′ Σιμόνι), Πασάς, Πόζογλου (85′ Αποστολόπουλος), Λουκίνας (80′ Στάμου).

ΚΑΒΑΛΑ: Κυρίτσης, Καζαντζίδης (73′ Γιαλαμούδης), Κολλαράς, Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Κόκκορης, Θωμαϊδης, Βαλαβανόπουλος, Ορφανίδης, Αδαμάκης (60′ Κολλάς).