Football League: Κέρδισε στον Ασπρόπυργο και ελπίζει ο Αστέρας Βλαχιώτη

Ο Αστέρας Βλαχιώτη κέρδισε στον Ασπρόπυργο (0-4) και εξακολουθεί να ελπίζει στην παραμονή στην Football League

Football League: Κέρδισε στον Ασπρόπυργο και ελπίζει ο Αστέρας Βλαχιώτη

Ο Αστέρας Βλαχιώτη συνέτριψε εκτός έδρας τον Ασπρόπυργο (0-4), στο εξ’ αναβολής ματς της 10ης αγωνιστικής στον νότιο όμιλο της Football Legaue και εξακολουθεί να ελπίζει στην παραμονή στην κατηγορία, Στην ομάδα της Λακωνίας εκτιμούν πως θα κερδίσουν και την ένσταση που έχουν καταθέσει για το ματς με την Καλλιθέα προσθέτοντας τρεις πόντους στο ενεργητικό τους, οπότε δικαιούνται να ελπίζουν πως θα προλάβουν την Νίκη Βόλου στις τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές, καθώς τις δύο ομάδες θα χωρίζουν τέσσερις πόντοι.

Δύο γκολ για τον Αστέρα πέτυχε ο Μάρτσεβ (12′, 80′) και από ένα οι Παπούλης (28’) και Μπρακαμόντε (85’). Ο διαιτητής Λεμπέσης από τον Πειραιά έδειξε κίτρινη κάρτα στους Να, Θεοδώρου, Κυριαζή, Πρίκα, Τριποτσέρη, Μάρτσεβ, Ζαΐμι, Νικολάου.

ΑΣΠΡOΠΥΡΓΟΣ: Ντιμίτροβιτς, Παπαθανασίου (72′ Κατίδης), Αργυρόπουλος, Θεοδώρου (46′ Τριποτσέρης), Να, Ζαχαράκης, Β. Μουκίδης, Ζαχαρός (29′ Βασιλείου), Τραορέ (82′ Γεωργόπουλος), Λάμπογλου (46′ Μαρούδας), Κυριαζής.

ΑΣΤΈΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ: Παϊτέρης, Μπρακαμόντε, Μάρτσεβ, Καρβούνης, Κορνέζος, Νικολάου, Σκεντεράι, Τουλίκας (64′ Πρίκας), Παπούλης (75′ Βερνάρδος), Παπουτζίδης (63′ Ζαΐμι), Καλλέργης.