Football Legue: Ισοπαλία στην Καλαμάτα (highlights)

Καλαμάτα και Νίκη Βόλου αναδείχθηκαν ισόπαλες (0-0) στην αυλαία της έκτης αγωνιστικής στη Football League

Football Legue: Ισοπαλία στην Καλαμάτα (highlights)

Στο γήπεδο της Παραλίας άνοιξε η αυλαία της έκτης αγωνιστικής στη Football League, καθώς αναμετρήθηκαν δύο βαριά χαρτιά της κατηγορίας, που διάγουν βίους αντίθετους ως τώρα στο πρωτάθλημα. Η πρωτοπόρος Καλαμάτα και η Νίκη Βόλου που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού αναδείχθηκαν ισόπαλες (0-0) έπειτα από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι.

Η «μαύρη θύελλα» είχε την υπεροχή αλλά δε μπόρεσε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες στην περιοχή των Θεσσαλών. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Νέας Ιωνίας έμεινε δίχως νίκη και στο έκτο ματς πρωταθλήματος, αγωνιζόμενη με πολύ άγχος που δεν της επέτρεψε να αξιοποιήσει τις δικές της λίγες καλές στιγμές στο ματς.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταΐρης, Μαβινγκά, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος, Παυλίδης (89' Τριανταφυλλάκος), Αναστασόπουλος, Παπατόλιος (70’ Σουμπίνιο), Κέρι (89' Ηλιόπουλος), Μπουσμπίμπα (70’ Αλεξόπουλος), Μαρκόφσκι (89' Φελίπε).
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Περιστερίδης, Τσιμπούκας, Αλιατίδης, Μπιτσάκος (59’ Μπιτσάκος), Πέτσης (λ. τ. 21΄Καλουτσικίδης), Πολίμος, Μπόσιο, Μέτσε, Ντομίνγκεθ (59’ Γκαρσία), Κρουθ (90' Αργύρης), Ροχάνο.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Νότιος Όμιλος
Κυριακή (18/4)
Σαντορίνη - Ασπρόπυργος (14.00)
Ρόδος - Αιγάλεω (15.00)
Ιάλυσος - Επισκοπή (15.00)
Αστέρας Βλαχιώτη - Καλλιθέα (15.00)

Βόρειος Όμιλος
Κυριακή (18/4)
Βέροια - Θεσπρωτός (15.00)
Καβάλα - Α.Ε. Ποντίων Κοζάνης (15.00)
Ολυμπιακός Βόλου - Πανσερραϊκός (15.00)
Πιερικός - Τρίγλια (15.00)
Αλμωπός Αριδαίας - Απόλλων Πόντου (15.00)