Επίσημο: Στην Καλλιθέα ο Χαράλαμπος Σάμιος

Η Καλλιθέα απέκτησε τον 26χρονο επιθετικό Χαράλαμπο Σάμιο.

Επίσημο: Στην Καλλιθέα ο Χαράλαμπος Σάμιος

Ανατροπή στη μεταγραφή του Χαράλαμπου Σάμιου. Ο 26χρονος επιθετικός ήταν κοντά στον Ασπρόπυργο και όλοι περίμεναν να ανακοινωθεί από την ομάδα της Δυτικής Αττικής, ωστόσο η ΠΑΕ Καλλιθέα σήμερα (30/3) έκανε γνωστή την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σάμιου.

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού Σάμιου Χαράλαμπου. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο με 19 γκολ ήταν ο δεύτερος σκόρερ στη Γ Εθνική με τη φανέλα της Μαρκό ενώ έχει αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία σε Ερμή Κορυδαλλού και Ιωνικό. Καλωσορίζουμε τον Χάρη στο Ελ Πάσο», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Καλλιθέα για την μεταγραφή του Χαράλαμπου Σάμιου.

Να σημειώσουμε πως τη Δευτέρα (29/3), η ομάδα της Καλλιθέας ανακοίνωσε και την απόκτηση του Γιώργου Φέκκα, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό. Τον περασμένο Οκτώβριο είχε δοθεί δανεικός στα Χανιά, έλυσε το συμβόλαιο με τους Κρητικους αλλά δόθηκε και πάλι δανεικός από την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, αυτή τη φορά στην Καλλιθέα.

Η Καλλιθέα που στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα της Football League, ήταν κοντά στη νίκη μέσα στη Ρόδο με αντίπαλο τον Ιάλυσο αλλά δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Σταύρου ήταν αυτός που είχε ανοίξει το σκορ για την Καλλιθέα που παίζει με τη Σαντορίνη τη 2η αγωνιστική.