Επίσημο: Ο Φέκκας στην Καλλιθέα

Παίκτης της Καλλιθέας και επίσημα ο Γιώργος Φέκκας. Έλυσε το συμβόλαιό του σήμερα (29/3) με τα Χανιά, όπου και έπαιζε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Επίσημο: Ο Φέκκας στην Καλλιθέα

Στην Καλλιθέα συνεχίζει ο Γιώργος Φέκκας. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, ο οποίος σήμερα (29/3) έλυσε το συμβόλαιό του με τα Χανιά και λίγες ώρες αργότερα ανακοινώθηκε από την Καλλιθέα.

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου μεσοεπιθετικού Γιώργου Φέκκα με τη μορφή δανεισμού εως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Στο πρώτο μισό της Super League2 ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στα Χανιά. Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την άριστη συνεργασία και καλωσορίζουμε τον Γιώργο στο Ελ Πάσο για μια ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη επιτυχίες», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Καλλιθέα για τον Γιώργο Φέκκα.

Ο Γιώργος Φέκκας είναι γεννημένος στις 24 Μαΐου 2001 και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος.

Το 2010 εντάχθηκε στην Ακαδημία του Ολυμπιακού και έχει πανηγυρίσει δύο πρωταθλήματα Κ17 Super League και ένα Κ15, ενώ είχε σημαντική παρουσία και με την Κ19 στο UEFA Youth League.

Το 2017 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Κ17 και Κ18.

Ήταν στα Χανιά ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και τώρα συνεχίζει στην ομάδα της Καλλιθέας και πάλι με τη μορφή δανεισμού.