Ποδόσφαιρο και Εκκλησία: Η ΑΕΠ Κοζάνης στον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλο (vid)

Τον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλο επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΕΠ Κοζάνης.

Ποδόσφαιρο και Εκκλησία: Η ΑΕΠ Κοζάνης στον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλο (vid)

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΕΠ Κοζάνης, αποτελούμενη από τον Αντιπρόεδρο κ. Νίκο Μάλλιαρη, το μέλος της Διοίκησης κ. Νίκο Παπαδόπουλο και τους ποδοσφαιριστές Βασίλη Πάλλα, Γιάννη Παπαδόπουλο, Σέλσο Σεντ Ντουκ επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλο.

Οι εκπρόσωποι της ΑΕΠ ανέπτυξαν την φιλοσοφία και το όραμα του Σωματείου που συνίσταται στην ενίσχυση εννοιών όπως: ήθος, πνεύμα αγάπης, αγωνιστικότητα, αλληλοσεβασμός και αλληλεγγύη μεταξύ ποδοσφαιριστών και ομάδων και εξήγησαν ότι το σωματείο μας θα αποτελέσει κυψέλη δημιουργίας σωστής διαπαιδαγώγησης και αθλητικής εκπαίδευσης για όλα τα παιδιά της ευρύτερης περιφέρειας μας.

Συζητήθηκαν προτάσεις για στενότερη συνεργασία και πρωτοβουλίες που θα συμβάλλουν στην ανάδειξη της πολιτιστικής, εκπαιδευτικής, ιστορικής και κοινωνικής πλευράς του Ποδοσφαίρου μας.

Ο κ. Παύλος, από την πλευρά του, εκδήλωσε το ενδιαφέρον της Μητρόπολης να βοηθήσει τη νεολαία της περιφέρειας και εν γένει τον κόσμο του αθλητισμού.

Στον Μητροπολίτη και τους συνεργάτες του προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα της ΑΕΠ, εισιτήρια διαρκείας για παρακολούθηση των αγώνων μας στο Δ.Α.Κ. (όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν), ενώ παραδόθηκε στον κ. Παύλο η φανέλα της ΑΕΠ με το νούμερο 10.

Ο Μητροπολίτης δώρισε στους ποδοσφαιριστές εικόνες και βιβλία, ευλόγησε την προσπάθεια τους και δήλωσε ότι θα προσεύχεται για την υγεία και την πρόοδο τους.