Η Καλλιθέα πήρε τον Τάσο Μποσκουίδη από τον Ολυμπιακό

Στην Καλλιθέα θα συνεχίσει την καριέρα του ο 20χρονος αμυντικός Τάσος Μποσκουίδης, ο οποίος ανήκε στον Ολυμπιακό.

Η Καλλιθέα πήρε τον Τάσο Μποσκουίδη από τον Ολυμπιακό

Παίκτης της Καλλιθέας είναι και με τη βούλα ο Τάσος Μποσκουίδης. Ο 20χρονος, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Κ19 του Ολυμπιακού, από τον Αντώνη Νικοπολίδη, πήρε και συμμετοχές στο Youth League.

Μάλιστα ήταν ένας από τους παίκτες που είχε προωθήσει κάποια στιγμή και στην πρώτη ομάδα ο Πέδρο Μαρτίνς, μαζί με τους Αλέξανδρο Βοΐλη, Γιώργο Μαρίνο, Κρίστιαν Μπέλιτς και Γιώργο Νεοφυτίδη.

Η Καλλιθέα που βρίσκεται στη Football League ανακοίνωσε την απόκτησή του, αν και αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν ξέρει εάν και πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

«Μέλος της οικογένειας μας από σήμερα ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός Τάσος Μποσκουίδης. Μετά από 7ετή παρουσία στον Ολυμπιακό με συμμετοχές σε Youth League και στην Εθνική Νέων και 3 κατακτήσεις πρωταθλημάτων στα πρωταθλήματα υποδομών με τον Ολυμπιακό καλωσορίζουμε τον Τάσο στο Ελ Πάσο και ελπίζουμε σύντομα αφού τελειώσουν οι περιορισμοί να τον χειροκροτήσουμε με τη φανέλα της Καλλιθέας» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση της ομάδας της Καλλιθέας για την απόκτηση του 19χρονου κεντρικού αμυντικού που δεν μπόρεσε να βρει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού.