ΠΣΑΠ για Football League: «Βιώνουμε τη διάκριση και τον ρατσισμό. Δώστε λύση»

Λύση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο της Football League απαιτεί μέσω ανακοίνωσής του ο ΠΣΑΠ απευθυνόμενος στην Πολιτεία.

ΠΣΑΠ για Football League: «Βιώνουμε τη διάκριση και τον ρατσισμό. Δώστε λύση»

«Δώστε λύση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο της Football League τώρα». Αυτό απαιτεί μέσω ανακοίνωσής του ο ΠΣΑΠ και απευθύνει στην Πολιτεία το ερώτημα: «Πόσο ακόμα θα μας αντιμετωπίζετε σαν παιδιά κατώτερου Θεού;»

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:

«Ο αθλητισμός είναι εκείνος που μάχεται ενάντια στις διακρίσεις και την αδικία. Δυστυχώς όμως στη χώρα μας συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εδώ και 10 μήνες βιώνουμε τη διάκριση και τον ρατσισμό. Νιώθουμε την αδικία να τρυπάει το κορμί μας.

Πόσο ακόμα θα μας αντιμετωπίζετε σαν παιδιά κατώτερου Θεού; Πόσο ακόμα θα μας αντιμετωπίζετε σαν να είμαστε αόρατοι; Είμαστε κι εμείς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Η κατηγορία μας είναι η μοναδική ανενεργή όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλη την Ευρώπη. Παρότι τηρείται το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο με όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες, το οποίο εσείς αποδεχθήκατε. Κι έχει αποδειχθεί με αριθμούς το πόσο αποτελεσματικό είναι.

Απαιτούμε ίση αντιμετώπιση. Έχουμε κι εμείς όνειρα και φιλοδοξίες. Πρέπει να καταλάβετε πως παιχνίδι είναι το ποδόσφαιρο και όχι οι ζωές μας. Σταματήστε να παίζετε με αυτές. Δώστε λύση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο της Football League τώρα».