Football League: Τηλεδιάσκεψη για την έναρξη του πρωταθλήματος

Ο ΠΣΑΠ ζήτησε την διεξαγωγή ευρείας τηλεδιάσκεψης προκειμένου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για την έναρξη της Football League

Football League: Τηλεδιάσκεψη για την έναρξη του πρωταθλήματος

Έπειτα από την θετική κατάληξη που είχε η προσπάθεια έναρξης της Super League 2, ο ΠΣΑΠ αναλαμβάνει δράση προκειμένου να ακολουθήσει το συντομότερο δυνατό και η Football League. Στην τρίτη τη τάξει κατηγορία αδημονούν για την επάνοδο στις ομαδικές προπονήσεις, ήδη υπέγραψαν όλοι οι σύλλογοι το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που θα ακολουθηθεί και πλέον θα ασκηθούν πιέσεις προς την Πολιτεία για την επάνοδο το συντομότερο στην αγωνιστική δράση.

Ο ΠΣΑΠ συγκάλεσε στην κατεύθυνση αυτή τηλεδιάσκεψη και σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΠΣΑΠ με δεδομένη την ήδη μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται στην έναρξη του πρωταθλήματος της Football League και με διάχυτη ανησυχία για το πώς θα γίνει αποδεκτό το δίκαιο αίτημά μας για άμεση επιστροφή των ομάδων στις ομαδικές προπονήσεις, κατέθεσε πρόταση στη διοργανώτρια αρχή για τη διενέργεια ευρείας τηλεδιάσκεψης, μεταξύ του ΔΣ του ΠΣΑΠ, τον αρχηγό από κάθε ομάδα, το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής και τον νόμιμο εκπρόσωπο της κάθε ΠΑΕ. Ο ΠΣΑΠ αναμένει άμεσα απάντηση, καθώς δεν πρέπει να χαθεί περαιτέρω χρόνος ώστε να υλοποιηθεί , όπως θέλουμε να πιστεύουμε, ο κοινός μας στόχος».