Αλμωπός Αριδαίας: Τέσσερα κρούσματα κορονοϊού

Τέσσερα μέλη της ομάδας του Αλμωπού Αριδαίας βρέθηκαν θετικοί σε κορονοϊό και τελούν σε καραντίνα. Ανεστάλησαν οι προπονήσεις

Αλμωπός Αριδαίας: Τέσσερα κρούσματα κορονοϊού

Πρόβλημα με κρούσματα κορονοϊού αντιμετωπίζει ο Αλμωπός Αριδαίας. Οι επιτελείς του συλλόγου της Πέλλας έκαναν την σχετική διαπίστωση στα τακτικά τεστ που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο διάστημα και προχωρούν στην λήψη των προβλεπόμενων μέτρων.

Η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του Αλμωπού: «Η ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας – Λουτρά Πόζαρ, με αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνει ότι συνολικά τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον ιό Covid-19, όπως διαπιστώθηκε στον τακτικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2020. Σημειώνεται πως αυτός ήταν ο τέταρτος τακτικός έλεγχος για τον ιό Covid-19. Σε αυτόν, όπως και σε όλους τους προηγούμενους, συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό προσωπικό της ομάδας.

Η ομάδα, ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενημέρωσε τoυς αρμόδιους φορείς ενώ λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα απολύμανσης των αθλητικών της εγκαταστάσεων. Τα μέλη της ομάδας που βρέθηκαν θετικοί τέθηκαν σε καραντίνα, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα ενώ ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει αναστείλει τις προπονήσεις. Τους ευχόμαστε καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας