Καλαμάτα: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»

Με όνειρα αρχίζει η νέα περίοδος για την Καλαμάτα. Από τις 5 Οκτωβρίου στη διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια διαρκείας

Καλαμάτα: «Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»

Ψηλά βάζουν τον πήχη στην Καλαμάτα ενόψει της συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Στη μαύρη θύελλα στοχεύουν σε ανταγωνιστική πορεία υπό την καθοδήγηση του Νίκου Αναστόπουλου και με το ρόστερ που διαρκώς ενισχύεται.

Από την πλευρά της διοίκησης εκδόθηκε ανακοίνωση, όπου περιγράφονται οι στόχοι της νέας σεζόν, ενώ απευθύνεται κάλεσμα στον κόσμο για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν στις 5 Οκτωβρίου: «Το ξεκίνημα της νέας σεζόν είναι κοντά. Ο κόσμος της Καλαμάτας είναι πάντα ο 12ος παίκτης της ομάδας. Ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Πρασσάς έκανε αυτό που έπρεπε. Η Μαύρη Θύελλα ενισχύθηκε αγωνιστικά. Στα βοηθητικά γήπεδα τα έργα ολοκληρώθηκαν. Το Όραμα παραμένει ζωντανό! Και φέτος σας θέλουμε δίπλα στην ομάδα μας για να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου. Μαζί με σας, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε !

ΠΛΑΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2020-2021
Προτεραιότητα ανανέωσης των περσινών κατόχων διαρκείας έως 15/10/2020. Έπειτα από αυτήν την ημερομηνία ελευθερώνονται οι θέσεις για νέες κάρτες διαρκείας.
ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΟΡΩΝ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
GOLD: 350€
SILVER: 170€
BRONZE: 120€
BLACK: 70€
Ώρες λειτουργίας γραφείων 10:00 – 17:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή. Μπορείτε να κλείσετε online την κάρτα διαρκείας σας από το site της www.ticketmaster.gr».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας