«Θύρα 12» Αιγάλεω κατά Αυγενάκη: «Ο λαός του City δεν ξεχνά»

Ανακοίνωση με την οποία επιτίθενται στον Yφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για τον νέο αθλητικό νόμο, εξέδωσαν οι οπαδοί του Αιγάλεω και οι οργανωμένοι της «Θύρας 12».

«Θύρα 12» Αιγάλεω κατά Αυγενάκη: «Ο λαός του City δεν ξεχνά»

Την αντίθεσή τους στην ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου εκφράζουν οι οργανωμένοι οπαδοί του Αιγάλεω. Η «Θύρα 12» εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, στην οποία αναφέρεται: «Η Θύρα 12, αλλά και ολόκληρος ο φίλαθλος κοσμος της Πόλης του Αιγάλεω , καταδικάζει τον καταστροφικό νόμο Αυγενάκη και των βουλευτών της κυβερνητικής πλειοψηφίας που ψήφισαν το νόμο-έκτρωμα ο οποίος αποδιαρθρώνει, αντί να αναδιαρθρώνει, τις δύο «μικρές» επαγγελματικές κατηγορίες του Ελληνικού ο πρωταθλήματος.

Θυμόμαστε τις προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και γελάμε κύριε Υπουργέ... Θυμόμαστε τις προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και κλαίμε ταυτόχρονα που βγάλαμε Δήμαρχο προερχόμενο και υποστηριζόμενο απο την σημερινή κυβερνητική πλειοψηφία...

Ξέρετε Κύριε Υπουργέ ο λαός του Αιγάλεω δεν ξεχνά ! Δεν ξεχνά και θα τιμωρήσει την κυβέρνηση εκλογικά αλλά και κινηματικά ! Μια επίσκεψη στο Αιγάλεω city θα σας πείσει Κύριοι της κυβέρνησης... Θα απαντήσουμε σκληρά εκεί που γνωρίζουμε καλά γιατί «το City είχε την δική του ιστορία» και με αυτήν δεν θα επιτρέψουμε να παίξει κανείς ... Όλοι ενωμένοι, φίλαθλοι και διοίκηση θα ανατρέψουμε τον νόμο σας ! Θύρα 12».