Αιγάλεω για αναδιάρθρωση: Θα ζήλευε και ο Τσιτσιπάς

Το παράπονο των παικτών του Αιγάλεω για το μπαλάκι της αναδιάρθρωσης που ανταλλάσσουν ο Υφυπουργός Αθλητισμού με την ΕΠΟ

Αιγάλεω για αναδιάρθρωση: Θα ζήλευε και ο Τσιτσιπάς

Οι άπραγοι από τον περασμένο Μάρτιο παίκτες του Αιγάλεω ενώνουν τις φωνές τους με τους συναδέλφους των ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ, οι οποίοι διαμαρτύρονται έντονα το τελευταίο διάστημα για την κωλυσιέργεια που παρατηρείται στο θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών.

Η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του «Σίτι» αναφέρει: «Έξι μήνες έχουν περάσει από το τελευταίο παιχνίδι της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931, και εμείς οι ποδοσφαιριστές, Προπονητές, Γυμναστές, φροντιστές, διοικητικοί υπάλληλοι έχουμε καταντήσει θεατές, Όχι ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, αλλά ενός αγώνα τένις ανάμεσα στον Υφυπουργό κύριο Αυγενάκη εναντίον της ΕΠΟ, μιας και το μπαλάκι της αναδιάρθρωσης πηγαίνει με μεγάλη μαεστρία που θα ζήλευε και ο Τσιτσιπας, από τη μια πλευρά στην άλλη.

Έξι μήνες έχουν περάσει και ακόμα δεν ξέρουμε τι θα ξημερώσει στο χώρο εργασίας μας. Έξι μήνες και ουσιαστικά 1500 οικογένειες είναι ένα βήμα πριν από έναν εργασιακό μεσαίωνα που δημιουργεί ο υφυπουργός Των λίγων κύριος Αυγενάκη. Παίκτες χωρίς συμβόλαια, ανασφάλιστους και χωρίς καμία προοπτική θα είναι η επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εμείς οι ποδοσφαιριστές θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Πρόεδρο και Μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κύριο Άρη Παλτόγλου για τη στήριξη του προς το πρόσωπό μας, αλλά και για την μεγάλο αγώνα αυτός μαζί με τους υπόλοιπους προέδρους της Football League και δηλώνουμε συμπαραστάτες μέχρι τη τελική νίκη.”